Varenummer: 9788740075892

Politikens Forlag – Aktivitetsbog med klistermærker – Schleich Horse Club

69,95 kr. 62,96 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Mit verdens atlas er en aktivitetsbog med masser af klistermærker fra Karrusel forlag.

Tag med på en rejse rundt til nogle af Europas mest fantastiske steder og vidundere!

I dette fine atlas over Europa foå du flotte illustrerede kort, fine tegninger og flotte billeder – og en masse klistermærker og flag, som du selv kan klistre på det store Europa-kort, som du også kan tage ud og hænge op, så du kan se hvor du selv har været, og hvor du måske drømmer om at rejse hen, når du læser i hæftet.

Med dette altlas lærer du om Europas forskellige lande, deres hovedstæder og flag! Du kommer også til at stifte bekendtskab med livsstilen og dagligdagen i nogle af landene, deres prægtige landskaber, deres enestående dyreliv og nogle af deres mest kendte monmenter.

Er du klar til en storslået rejse rundt i Europa?

Aktivitetsbogen måler 21 x 29 cm.

Anbefalet fra 6+

Beskrivelse

Sjov og underholdende aktivitetsbog med masser af klistermærker fra Politikens forlag.
Mange børn kender og leger med figurerne fra Schleich. Nu kan legen udvides til læsning, med de flotte Schleich Horse Club-bøger.
Velkommen til stalden ved floden, hvor de fire veninder Hannah, Sofia, Lisa og Sara har dannet deres egen hemmelige klub, hvor de kan dyrke deres store passion for heste og ridning. Her kan veninderne dele deres hemmeligheder, og her er adgang forbudt for forældre, skolen og alle hverdagens problemer. I Horse Club kan man fokusere på det, man allerbedst kan lide. Sin hest, sine veninder og det næste ridestævne.
Mens du løser vildt galopperende udfordringer med hundredvis af klistermærker, der kan tage af og på.
Der er altid masser af sjov sammen med Hannah, Lisa, Sofia og Sarah.
Aktivitetsbøger til førskolebørn er en fantastisk sjov og underholde aktivitet, der bidrager til børns generelle udvikling og læring på en underholdende måde. Aktivitetsbøger tilbyder en kombination af læring og leg, der er særligt velegnet til førskolebørn. Børnene kan udforske og opdage nye koncepter, tal, bogstaver, farver og former gennem sjove opgaver, gåder, puslespil og meget mere. Dette skaber en positiv og stimulerende læringsoplevelse.
Aktivitetsbogen måler 21 x 29 cm, og indeholder over 500 klistermærker.
Anbefalet fra 6+