Varenummer: S2VDSTMM

SunnyLife – Dykkersæt – Str 31-34 – Sonny the Sea Creature Sea

Original price was: 529,95 kr..Current price is: 359,00 kr..

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Sonny the sea creature dykkersæt tilbyder børn en sjov og sikker måde at udforske vandet på. Med et cool og farverigt design som bringer børne glæde og spænding

  • Dykkersætet indeholder blå svømmefødder, blå snorkel og en blå dykkermaske formet som en sød lille krabbe
  • Dykkersætet er lavet af Phthalatfri PVC
  • Svømmefødderne passer til størrelse 31-34, og har justerbar silikone rem bagtil.
  • Anbefales fra 6+

OBS: SunnyLife flydende produkter og oppustelige genstande bærer vigtige sikkerhedsmærker, som måske ikke vises på alle fotografier.

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Sonny the sea creature dykkersæt – Sunnylife. Gør dig klar til at udforske det fascinerende liv under vandet med vores komplette dykkersæt! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for en fantastisk dykkeroplevelse: et sæt svømmefødder, en dykkermaske og en snorkel.

Derfor bør dit barn have SunnyLife Sonny the sea creature dykkersæt med i vandet

  • Indeholder svømmefødder, dykkermaske og snorkel – alt, hvad du behøver for at komme i gang med at dykke.
  • Svømmefødderne er designet til komfort og effektivitet, så du kan svømme længere uden at blive træt.
  • Dykkermasken giver en krystalklar udsigt under vandet med bred synsvinkel og anti-fog linser for optimal sigtbarhed.
  • Snorklen er udstyret med et behageligt mundstykke og en effektiv ventil, der forhindrer vand i at trænge ind, så du kan trække vejret let og naturligt.

Frem barnets udvikling gennem dykkersæt og vandleg

Dykkersæt spiller en vigtig rolle i dit barns udvikling og trivsel. Med dykkersæt kan dit barn udforske undervandsverdenen uden irritation, hvilket fremmer komfort og lyst til at lege i vandet. Vandleg med dykkermaske og snorkel forbedrer motoriske færdigheder og koordination, mens svømning med svømmefødder styrker muskler, forbedrer kredsløb og øger udholdenhed.

Ved at lære at svømme og blive tryg i vandet, opnår dit barn vigtige sikkerhedsfærdigheder og selvtillid. Svømmetræning og vandlege med dykkersæt giver også mulighed for at udvikle venskaber og sociale færdigheder som samarbejde og kommunikation. At være i vandet har en beroligende effekt, fremmer mentalt velvære og reducerer angst.

om brandet sunnylife

SunnyLife er verdens førende sommer livsstilsbrand, designet til et liv under solen. Brandet er grundlagt i Sydney i 2003,  og deler Australiens autentiske sommer stil med resten af verden. Deres produkter findes i dag på strande, i pools og ved solrige feriedestinationer hele verden over. De er kendt for deres omfattende kollektioner af uundværlige sommer artikler med dristige grafikker, iøjnefaldende mønstre og trendsættende emballage. Alt sammen kombineret med kvalitet, stil, funktionalitet og innovation til den perfekte sommer livsstil. Se hele vores udvalg af SunnyLife her

Yderligere information

Mærke

Farve