Varenummer: S2LBOGMV

SunnyLife – Bademadras – Boogie Board – Mini Vice

259,95 kr. 233,96 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Bliv klar til leg og masser af sjov i swimmingpoolen, ved stranden, i haven eller i svømmehallen med denne fine Board Rainbow Ombre bademadras. Den passer godt i stilen med surfbrættet fra SunnyLife, og skaber et helt legeunivers omkring sommer, sol og surfing, så sommeren kan få en masse gode eventyr og minder.

  • Bademadrassen forstiller et boogie board
  • Indeholder reparationsplaster i tilfælde af punkteringer
  • Indeholder reparationsplaster i tilfælde af punkteringer
  • Max 50 kg
  • Anbefales fra 6+

OBS: SunnyLife flydende produkter og oppustelige genstande bærer vigtige sikkerhedsmærker, som måske ikke vises på alle fotografier.

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Bademadras Boogie Board – Sunnylife. Bademadrassen er den ideelle løsning for dem, der elsker at slappe af på vandet. Med sit sjove og farverige design vil denne bademadras gøre tiden i poolen eller på stranden endnu mere spændende og underholdende. Bademadrassen fås i en række forskellige sjove designs, der vil appellere til både børn og voksne. Disse farverige og unikke madrasser gør det sjovere at flyde rundt, samtidig med at de opmuntrer til mere tid i vandet.

Derfor bør dit barn have SunnyLife Bademadras Bademadras Boogie Board med i vandet

  • Bademadrassen giver børn og voksne mulighed for at slappe af på vandet. Så bliver det ikke nemmere eller sjovere at nyde tiden i poolen eller på stranden.
  • De justérbare ventiler og bløde materialer sikrer en behagelig oplevelse, der forhindrer vand i at trænge ind og holder madrassen stabil og komfortabel.
  • De mange forskellige designs gør det sjovere for alle at tage bademadrassen i brug. De små vil helt sikkert elske at vise den frem til venner og familie.
  • Bademadrassen beskytter brugerne mod solens skadelige stråler med sin UV-resistente overflade, hvilket er vigtigt både i og uden for vandet.
  • Børn og voksne kan nemmere eksperimentere med forskellige afslapningsteknikker uden frygt for at synke, hvilket hjælper med at øge deres komfort og glæde ved vandaktiviteter.

dette er ikke en redningsmadras og børn bør altid være under opsyn i vandet

Frem barnets udvikling gennem bademadras og vandleg

Glidebanen spiller en vigtig rolle i dit barns udvikling og trivsel. Den giver mulighed for, at dit barn kan nyde sjov og spænding uden irritation, hvilket fremmer komfort og lyst til at lege i vandet. Leg med glidebanen bidrager til at forbedre motoriske færdigheder og koordination, samtidig med at den fysiske aktivitet styrker muskler, forbedrer kredsløb og øger udholdenhed.

Når dit barn lærer at bruge glidebanen og bliver tryg i vandet, opnår det vigtige sikkerhedsfærdigheder og selvtillid. Vandlege med glidebanen giver også mulighed for at udvikle venskaber og sociale færdigheder såsom samarbejde og kommunikation. At lege på glidebanen har en beroligende effekt, fremmer mentalt velvære og reducerer angst.

om brandet sunnylife

SunnyLife er verdens førende sommer livsstilsbrand, designet til et liv under solen. Brandet er grundlagt i Sydney i 2003,  og deler Australiens autentiske sommer stil med resten af verden. Deres produkter findes i dag på strande, i pools og ved solrige feriedestinationer hele verden over. De er kendt for deres omfattende kollektioner af uundværlige sommer artikler med dristige grafikker, iøjnefaldende mønstre og trendsættende emballage. Alt sammen kombineret med kvalitet, stil, funktionalitet og innovation til den perfekte sommer livsstil. Se hele vores udvalg af SunnyLife her

Yderligere information

Mærke

Farve