MIKKLA – Legetøj til børn af højeste kvalitet!

MIKKLA er en unik legetøjsbutik i børnehøjde. Alt legetøj og alle livsstilsprodukter du finder hos os, er af højeste kvalitet og håndplukket rundt omkring i verden. Udover den høje kvalitet er det vigtigt for os, at legetøjet giver en stor legeværdi, så det fylder børnenes verden med sjove, eventyrlige, udfordrende og kreative åndehuller.
Børn udvikler sig gennem leg, og som Walt Disney skrev ”If you can dream it – you can do it”. Hos MIKKLA har vi eventyrlige drømme og fingeren på barnepulsen, og opdaterer hele tiden vores sortiment, med nye spændende brands, der udvikler barnets leg, fantasi og kreativitet. Og som de store legebørn vi selv er, sætter vi os altid i barnets sted, og bruger et drømme-og-glædesbarometer som indikator for de produkter vi tager med hjem fra den store eventyrlige verden.

MIKKLA er en unik livsstilsbutik med

  • Mange forskellige kvalitetsbrands
  • Mulighed for at få personliggjort vores produkter, med broderi eller gravering
  • Hurtig og kompetent kundeservice
  • Mulighed for gratis fragt på alle danske ordrer
  • Mulighed for at betale i rater uden renter og gebyrer – det synes vi nemlig er kedeligt
  • Hurtig afsendelse af varer
  • 14 dages fuld returret
  • Vi har et stort og velassorteret varesortiment
  • MIKKLA er tildelt e-mærket
  • 5 stjerner på Trustpilot

OM OS

MIKKLA er en dansk butik og webshop med vokseværk. Fra hovedsædet i Varde, leverer vi varer til hele Europa. Vores mål er at inspirere og hjælpe dig med at finde lækre produkter, som du kan forkæle en lille prins eller prinsesse, en veninde, din mor – eller måske dig selv – med

MIKKLA blev grundlagt af Anders Riis Petersen i januar 2007. Anders er gift med Betina, og sammen har de to børn Mikkel og Klara – heraf navnet MIKKLA.

MIKKLA er et eventyrunivers for børn, hvor vi hver dag bestræber os på at finde og udvikle kvalitetsprodukter, der skaber de bedste betingelser for børns motoriske og sansemæssige udvikling. Flere og flere har fundet vej til den hyggelige butik, hvor børnelivet er eventyrligt, sjovt og udfordrende – og du er også velkommen!

En af hjørnestenene hos MIKKLA er at yde en kundeservice, der er helt i top. Og sammen med vores dygtige medarbejdere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere og følgere på de sociale medier, glæder vi os hver dag over at skabe en kvalitetsbevidst og bæredygtig livsstil i børnehøjde.

Hos MIKKLA stræber vi efter at gøre alt så bæredygtigt som muligt, og tankegangen præger hele vores holdning til, hvordan vi driver virksomhed: Vi affaldssorter og genbruger al emballage, og modtager overskydende papkasser fra lokale virksomheder, som sendes videre til forbrugerne. Desuden modtager du ikke fakturaer og andre papirer fra os – bortset fra en lille personlig hilsen. I stedet klarer vi papirarbejdet via e-mail.

MÆRKER

Hos MIKKLA vender vi ryggen til brug-og smid-væk-kulturen, og fører derfor kun produkter af høj kvalitet. I vores sortiment finder du et stort udvalg af bæredygtigt legetøj, lækre tæpper og unikke gaver til babyer og børn – altid særlige ting med lang levetid. Vi forhandler bl.a. de skønne kaninbamser og nusseklude fra Jellycat, tasker fra Fjällräven se dem her og de blødeste strikkede tæpper hvor barnets navn og data strikkes ind i Se alle tæpperne her.

Jeg håber, at du kan finde, hvad du ønsker her på siden.

Ta' del i Mikklas legeunivers

Vil du være den første til at få adgang til eksklusive tilbud, de seneste legetøjsnyheder og spændende begivenheder? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag! Det er den bedste måde at holde dig opdateret om alt, hvad der sker i Mikklas legeunivers.