Varenummer: 89001018

Nissedør til væg – Mascha Vang’s Julekollektion – Nostalgisk nissedør

199,95 kr. 179,96 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Rigtig fin hyggelig og nostalgisk nissedør med tilbehør.

Pynt med nissedøren, op af dørpanelet, eller brug den som pakkekalender på reolen til børnene.

Nissedøren måler ca. 17 cm i højden.

Sættet indeholder:
1 Nissedør i sort
1 Lille kat
1 Juletræ
1 Julekrans til føren
1 Nøddeknækker
1 Klokke til døren
1 Lygte
24 forskellige forslag til nissedrillerier

Se også vores fine udvalg i tilbehør til at pynte sammen med nissedøren.

Beskrivelse

Træd ind i en verden af eventyr og magi med vores charmerende lille nissedør fra Mascha Vang collektionen, til at stille op af væggen! Denne lille fine nissedør er den perfekte pynt til dit hjem i juletiden og vil fortrylle både børn og voksne med sin mystiske tilstedeværelse.

Med vores nissedører kan fortsætte med at skabe vidunderlige minder med din familie i hele december, den er super nem at still op – placere denne nissedør på væggen i dit hjem. Med den inkluderede dobbeltsidede tape, kan du stille den op på en hvilken som helst væg, hvilket giver det udseende af, at nisserne er på vej ind i dit hjem for at sprede glæde og magi.

Med nissedøren kan du efterlade små beskeder til børnene. Dette giver dig mulighed for at skabe mere nissemagi og at din nissedør er endnu mere speciel.

Denne nissedør er den perfekte måde at fremme fantasi og kreativitet hos børnene. Lad dem tro på magien og skab deres egne eventyr, når de følger nissernes spor gennem døren.

Så tag del i denne traditionsrige jul med vores fortryllende nissedør. Skab uforglemmelige øjeblikke med din familie, og se deres øjne lyse op, når de opdager, at nisserne har fundet vej til dit hjem. Giv dine børn en oplevelse fyldt med glæde og undren, og bring magien til livs med vores magiske nissedør!