Varenummer: Ønskejulekugle guld

Mikkla – Julepynt – Ønskejulekuglen – Gemmer dit barns juleønsker – Guld

249,95 kr. 224,96 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Ønskejulekuglen sender dit barns ønsker afsted til Julemanden, mens de pynter smukt på juletræet og ”gemmer” ønskerne. Gør det eventuelt til en smuk juletradition, og sæt årstal på kuglen.
Når barnet engang er voksen, kan julekuglerne åbnes og lade minderne og julestemningen fra det års juleaften fylde rummet, mens ønskerne læses og minderne mærkes dybt i hjertet.

Så bliver julen ikke mere magisk!

Beskrivelse

Den magiske Ønskejulekugle pynter smukt på juletræet, imens den gemmer dit barns største julegaveønsker. Med en magisk remse, bliver ønskerne sendt direkte til julemanden, og mon ikke at et af ønskerne i hvert fald bliver opfyldt?

Ønskejulekuglen er en hyggelig ting at samles om, når der skal snakkes julegaveønsker. Hvert barn (og voksen måske?) får en lille ønskeseddel, hvor ens 4 største julegaveønsker kan skrives, ligesom den skal underskrives med afsenderes navn. Ønskesedlerne lægges i julekuglen, remsen siges i kor og julekuglen kan nu smukt dekorerer på juletræet eller hvor den ellers måtte hænge. Mange år efter, måske når børnene er voksne, kan Ønskejulekuglen åbnes, ønskesedlerne læses og minderne fra lige netop den jul mærkes.

Rigtig glædelig jul…

Yderligere information

Mærke

Farve