Varenummer: 16-8956-00

Maileg – Noah’s Ark

449,95 kr.

På lager

Leveringstid 3-7 hverdage for personlige produkter.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Maileg Noah’s Ark er fyldt med søde, små og bløde bamser, som børn vil elske at lege med. Ombord på dette charmerende stofark kan børn udforske og udvikle deres fantasi. Legetøjet understøtter barnets kognitive udvikling ved at fremme kreativ leg og historiefortælling. Samtidig lærer børnene om dyrene og den klassiske historie om Noah’s Ark.

 • Pakken indeholder 4 dele, 3 søde stofdyr, (en gris en løve og et næsehorn) og et skib med et påsyet flag
 • Stof dyrene har granulat i rumpen, så de både stimulerer barnets taktil sans, og de har tyngde når de sidder
 • Skibet måler ca. 20 x 12,5 x 6,5 cm.(længde, brede og højde)
 • Rengøres i vaske maskine ved 30 grader
 • CE godkendt
 • Anbefales fra 0+ måneder

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Maileg Noah’s Ark baby legetøj er Inspireret af den klassiske historie om Noah’s Ark, hvor Noah reddede dyrene fra syndfloden ved at tage dem ombord på sin ark, giver dette legetøj børnene mulighed for at genopleve og lære af denne historiske fortælling. Med Maileg Noah’s Ark er der lagt op til mange timers lærerig leg og fantasifulde eventyr fra de er helt små.

Fordelene ved at få broderet navn på dit barns Maileg Noah’s Ark

At give børn legetøj med deres eget navn på kan have flere fordele, udover at det er en personlig gave der er smukt dekoreret med barnets navn.

 • Navnet broderes på forsiden af skibet
 • At se og genkende sit navn, gør det nemmere for barnet at genkende bogstaverne og at lære at stave og skrive det.
 • Det kan styrke barnets følelse af identitet og tilhørsforhold til legetøjet og det, det repræsenterer.
 • Barnet kan udvikle en følelse af ejerskab over legetøjet og dermed lære at passe på deres ejendele.
 • At modtage en gave med ens eget navn kan fremkalde positive følelser som glæde, stolthed og anerkendelse.
 • Legetøjet bliver personligt for barnet, hvilket kan øge dets interesse og engagement i legen.
 • Forældre kan føle sig særligt værdsatte og stolte, når deres barn modtager en gave, der er personlig og unik.

Samlet set kan legetøj med barnets navn bidrage til at skabe en følelsesmæssig forbindelse mellem barnet, legetøjet og de personer, der giver det, hvilket kan fremme en positiv udvikling af barnets selvopfattelse og tilhørsforhold.

Derfor er det vigtigt for børn at lege

At lege er afgørende for små børns udvikling og læring af flere grunde…

Leg fremmer kognitiv udvikling ved at udfordre barnets tænkning, problemløsningsevner og kreativitet. Det lærer dem også at forstå årsag og virkning. Gennem leg lærer børn at håndtere og udtrykke deres følelser. De lærer at forstå at samarbejde med andre, hvilket styrker deres sociale færdigheder. Ligeledes giver leg børn mulighed for at eksperimentere med sprog, lyde og kommunikation. Det styrker deres ordforråd og evne til at udtrykke sig. – Også i en tidlig alder.

Leg hjælper med at udvikle børns motoriske færdigheder og koordination. De bliver beviste om hvordan de skal bruge deres krop og hvad den er i stand til. Leg er også en stor kilde til kreativitet, hvor børn kan udforske forskellige roller, situationer og løsninger. Dette fremmer deres kreative tænkning og fantasi. Gennem leg lærer børn at tage initiativ, tage ansvar og løse problemer på egen hånd. De udvikler også selvreguleringsfærdigheder som tålmodighed og frustrationstolerance.

Samlet set er leg en naturlig og sjov måde for børn at udforske verden omkring dem, lære nye færdigheder og udvikle sig både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Leg er det der gør barndommen helt speciel. Se vores udvalg af legetøj til tumlinger / toddlers her

Om Maileg

Dorthe Mailil, skaberen af Maileg, har formået at designe charmerende legetøj med et dansk præg. Hendes kreationer, især musene, er fyldt med både nostalgi og humor, skabt til at vække glæden ved leg og historiefortælling hos børn. Mailegs legetøj bringer magien fra historiebøger ind i hverdagen og opmuntrer børn til at udfolde deres fantasi med glæde.

Mailegs legetøj er kendt for deres varme personligheder,  der udstråler charme og legelyst. De repræsenterer en tidløs og uendelig verden, hvor gode historier trives og kan deles med familie og venner gennem generationer. Musene er blevet verdenskendte og er elsket af både børn og voksne, der sætter pris på eventyr og nostalgi. Dyk ned i Mailegs univers, hvor leg og fantasi går hånd i hånd, og skab varige minder med disse unikke og elskelige kreationer. Se alle vores produkter fra Maileg her

Yderligere information

Mærke

Farve