Varenummer (SKU): 306745

HABA – Kullerbü kuglebane – Banegården

En HABA Kullerbü kuglebane er sjovt, motorisk udfordrende og lærerigt konstruktionslegetøj til både små og store børn (fra 2-8 år) De små børn skal have lidt hjælp til at bygge banen op, men vil elske at se kuglen til at trille igennem banen igen og igen. De lidt større børn vil finde både underholdning og udfordring i at bygge banen op og se om lykkedes at lave en god konstruktion, hvor kuglen kan trille igennem.

1.689,95 kr.

På lager

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Der er altid travlt i Kullerbü, og på banegården er det ingen undtagelse. Det hurtige tog kører med passagerer og i vejkrydset holder der en bil og venter på at toget er kørt forbi. En Klokke ringer når toget starter sin rute og skinnen der skifter vognbane er også i brug mange gange i løbet af dagen.

En stor pakke der rumme en spændende og sjov kuglebane, som lægger op til timevis af leg.

Anbefales fra 2+

En HABA Kullerbü kuglebane er sjovt, motorisk udfordrende og lærerigt konstruktionslegetøj til både små og store børn (fra 2-8 år) De små børn skal have lidt hjælp til at bygge banen op, men vil elske at se kuglen til at trille igennem banen igen og igen. De lidt større børn vil finde både underholdnig og udfordring i at bygge banen op og se om lykkedes at lave en god konstruktion, hvor kuglen kan trille igennem.

Yderligere information

Mærke

Alder

, , ,