• Faste lave priser
  • Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
  • e-mærket
  • 14 dages returret
  • (+45) 75 15 10 00
x LUK
Søg
Generic filters
Varenummer (SKU): Gæstebog til piger

Gæstebog med navn – Barnedåb – Creme el. Rose

Gem minderne fra barnedåben eller navngivningsdagen.

Gæstebogen kan bestilles i farverne creme eller rose.

Personlig gæstebog til piger trykt med barnets navn, dato, anledning, navn på dåbsted/kirken, feststed samt flotte valgfri illustrationer. På alle skrivesider er trykt barnets navn og dato samt illustration nederst. På side 2 trykkes din personlige hilsen.

Barnets personlige gæstebog har ialt 36 sider, er 17,5 cm bred og 21 cm høj, har et hårdt omslag.

Til barnets personlige bog er der mulighed for at få et billede af barnet trykt med ind i bogen. Billedet bliver bogens første side, printet på mat 170 grams eller blankt 200 grams Canon fotopapir. Hvis der bestilles med personligt billede, sendes billedet til mikkla@mikkla.dk. Hvis der ikke vælges mellem mat eller blankt billede, bliver billedet automatisk bestilt med mat billede.

Der kan bestilles en fotolomme/chartek med hvidt papir bagerst i bogen. Kan evt. bruges til at gemme billeder eller små historier.

Bogen kan også bestilles med barnets børnehoroskop. Børnehoroskopet er udarbejdet af astrolog Karl Aage Jensen, AstrologiHuset. Børnehoroskopet bliver lavet på baggrund af barnets navn, hjemby, fødselsdato og fødselstidspunkt (fylder 5 sider bagerst i bogen).

OBS: Sørg for at bestillingen og alt er stavet korrekt, inden du færdiggør din ordre. Da bøgerne fremstilles kort efter bestilling, er der ingen mulighed for efterkorrigeringer. Felter udfyldt men ikke bestilt, kommer ikke med i bogen)

Min personlige gæstebog.

199,00 kr.

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Gem minderne fra barnedåben eller navngivningsdagen.
Gæstebogen kan bestilles i farverne creme eller rose.
Personlig gæstebog til piger trykt med barnets navn, dato, anledning, navn på dåbsted/kirken, feststed samt flotte valgfri illustrationer. På alle skrivesider er trykt barnets navn og dato samt illustration nederst. På side 2 trykkes din personlige hilsen. Barnets personlige gæstebog har ialt 36 sider, er 17,5 cm bred og 21 cm høj, har et hårdt omslag. Til barnets personlige bog er der mulighed for at få et billede af barnet trykt med ind i bogen. Billedet bliver bogens første side, printet på mat 170 grams eller blankt 200 grams Canon fotopapir. Hvis der bestilles med personligt billede, sendes billedet til mikkla@mikkla.dk. Hvis der ikke vælges mellem mat eller blankt billede, bliver billedet automatisk bestilt med mat billede. Der kan bestilles en fotolomme/chartek med hvidt papir bagerst i bogen. Kan evt. bruges til at gemme billeder eller små historier.
Bogen kan også bestilles med barnets børnehoroskop. Børnehoroskopet er udarbejdet af astrolog Karl Aage Jensen, AstrologiHuset. Børnehoroskopet bliver lavet på baggrund af barnets navn, hjemby, fødselsdato og fødselstidspunkt (fylder 5 sider bagerst i bogen). OBS: Sørg for at bestillingen og alt er stavet korrekt, inden du færdiggør din ordre. Da bøgerne fremstilles kort efter bestilling, er der ingen mulighed for efterkorrigeringer. Felter udfyldt men ikke bestilt, kommer ikke med i bogen)
Min personlige gæstebog.