Varenummer: FogG

Foder til kæphesten – Frugt & grøntsager

169,95 kr. 152,96 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Lad din barns kæphest få den ultimative forkælelse med vores lækre kæpheste foder/snacks fra MaMaMeMo. Giv dem en smagfuld og sjov oplevelse under deres kæpheste leg, og lad fantasien løbe vildt med disse fine foder snacks!

Så har vi sammensat en rigtig pakke lækkerier til kæphesten, så dit kæpheste glade barn rigtig kan forkæle sin kæphest.

  • Pakken indeholder:
  • 3 gulerødder fra MaMaMeMo
  • 2 æbler fra MaMaMeMo

Fodret er perfekt til brug når kæphesten skal forkæles, så er den nem at have med, og lære nye tricks.

Anbefales fra 3+

Beskrivelse

Kæpheste foder æbler og gulerødder

Har du nogensinde set en kæphest sige nej tak til en lækker bid af en saftig gulerod eller et sprødt æble? Nej, vel? Og det er der en god grund til! At forkæle din kæphest med disse velsmagende godbidder er ikke kun sjovt, det er også godt for deres “sundhed” og lykke!

Hvorfor give din kæpheste foder.

  • For det første, lad os snakke om gulerødder. Disse orange vidundere er ikke kun super velsmagende, de er også fyldt med vitaminer og mineraler, der er gode for din kæphestens “sundhed”. Gulerødder er fyldt med betakaroten, som er godt for deres øjne – eller i det mindste deres fantasiøjne! Og de er også en god kilde til fiber, hvilket kan hjælpe med at holde din kæphests “tarme” i tip-top form.
  • Og hvad med æbler? Disse sprøde frugter er ikke kun lækre, de er også gode for din kæphests “tand”hygiejne! At tygge på æbler kan hjælpe med at rense deres “tænder” og holde dem sunde og stærke. Og lad os ikke glemme den saftige smag – det er en fest for enhver kæphest!
  • Men det bedste ved at give din kæphest godbidder som disse er den sjove og glade stemning, det skaber. Forestil dig din kæphests begejstring, når de ser dig komme med en pose fuld af lækkerier! Det er øjeblikke som disse, der gør legen med kæphest så uforglemmelig og sjov.
  • Så næste gang du tager din kæphest ud på en eventyr, skal du ikke glemme at medbringe nogle æbler og gulerødder. Det vil ikke kun glæde deres smagsløg, det vil også bringe et smil på deres “mund” og gøre legen endnu mere fantastisk!
  • Se alt foder her

Foder til kæphesten udvikler barnets fantasi.

Forkæl din kæphest med disse lækre kæpheste foder/snacks fra MaMaMeMo – perfekt til leg og fantasi! Vores kæpheste foder kommer i form af gulerødder og æbler lavet af træ. Foder til din kæphest vil tilføre kæpheste legen sjov og fantasi.

Med disse kæpheste foder/snacks kan dit barn skabe realistiske og fantasifulde situationer under legen med deres kæphest. Lad dem nyde fornøjelsen ved at fodre deres kæphest og tage sig af den, præcis som en ægte hesteejer ville gøre.

Vores kæpheste foder/snacks er fremstillet af høj kvalitet træ. Foderet til kæphesten er designet til at være holdbar og sikre langvarig leg. Kæpheste foderet er detaljeret fremstillet, så det ligner rigtige æbler og gulerødder, med realistiske former og farver så det ligner rigtig foder. Dette er med til at give barnet følelsen af at fodre en rigtig hest.

Disse kæpheste foder/snacks er ideelle til brug sammen med vores andre kæpheste tilbehør og udstyr. Dette vil bidrage til at berige legen med kæphest og stimulere dit barns fantasi og kreativitet.

Yderligere information

Mærke

Alder

, , , ,