Varenummer: 140688

Faber-Castell – Kuglepen – Sweet Lilac

24,95 kr.

På lager

Leveringstid 3-7 hverdage for personlige produkter.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Faber-Castells fine klassiske kuglepen i Sweet Lilac.

 • Kuglepennen kan skrive uafbrudt i flere timer uden at hånden føler  træthed eller ubehag grundet være den ergonomiske trekantede form og velafbalancerede vægt
 • Kuglepennens bløde greb gør kuglepennen behagelig at holde ved
 • Kuglepennens blækfarve er blå
 • Kuglepennen er 14,5 cm lang og XB; Dokumentægte
 • Bestil kuglepennen med graveret navn, navnet graveres ned i kuglepennen og kan ikke slides væk. Der er plads til 10 tegn
 • Anbefales fra 6+

Faber-Castell er tysk virksomhed, der har eksisteret i mere end 240 år, Faber-Castell har udviklet et kæmpe sortiment indenfor alt til både skole, skrive og tegneartikler, både til børn og den grafiske verden.

OBS: Billeder med navn, er kun for at vise navn.

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Faber-Castell Kuglepen Sweet Lilac – Oplev Skrivekunstens Mester

Når det kommer til skriveinstrumenter, er der ingen erstatning for kvalitet, præcision og pålidelighed. Faber-Castell, en pioner inden for skrivekunstens verden i over 250 år, bringer enestående håndværk og teknologi sammen i deres udvalg af kuglepenne. Lad Faber-Castell kuglepen være den ultimative følgesvend til dine skriveeventyr.

Præcision i Hver Streg:

Faber-Castell kuglepenne er designet med fokus på præcision og kontrol. Den glatte kugle på spidsen af pennen glider let over papiret, hvilket resulterer i skarpe, tydelige linjer med hver bevægelse. Uanset om du skriver hurtige noter eller arbejder på detaljerede illustrationer, kan du regne med en Faber-Castell kuglepen til at levere enestående resultater hver gang.

Komfortabel Skriveoplevelse:

En vigtig faktor i enhver skriveoplevelse er komforten. Faber-Castell kuglepenne er designet med brugeren i tankerne. Deres ergonomiske greb og vægtfordeling giver en behagelig skriveoplevelse, selv når der skal skrives meget. Med en Faber-Castell kuglepen kan du skrive uden at bekymre dig om trætte hænder eller ubehag.

Holdbarhed og Pålidelighed:

En Faber-Castell kuglepen er mere end bare et skriveinstrument – det er en investering i holdbarhed og pålidelighed. Takket være materialer af højeste kvalitet og omhyggelig konstruktion er disse penne bygget til at vare. Uanset om du bruger den til dagligdags skrivning eller til særlige lejligheder, kan du regne med, at din Faber-Castell kuglepen vil opretholde sin ydeevne over tid.

Tidløst Design og Elegance:

Ud over deres fremragende ydeevne skiller Faber-Castell kuglepenne sig også ud med deres tidløse design og elegance. Fra de klassiske linjer til de raffinerede detaljer er disse penne ikke kun et skriveværktøj, men også et stilfuldt tilbehør til enhver skrivebord eller lomme. Med en Faber-Castell kuglepen kan du tilføje et strejf af raffinement til enhver skriveoplevelse.

Faber-Castell Kuglepen Sweet Lilac – Et Godt Valg til Enhver Anledning:

Uanset om det er til arbejde, skole eller personlig brug, er en Faber-Castell kuglepen det ideelle valg for enhver anledning. Deres alsidighed og pålidelighed gør dem til det foretrukne valg blandt studerende, fagfolk og skriveentusiaster over hele verden. Med en Faber-Castell kuglepen ved din side kan du være sikker på at gøre et varigt indtryk, uanset hvor du skriver.

I dagens travle verden er der stadig noget tidløst og værdifuldt ved at skrive for hånd. Med en Faber-Castell kuglepen kan du fordybe dig i skrivekunstens magi og opleve glæden ved at sætte ord på papiret på en måde, der er både elegant og berigende. Gå ikke på kompromis med kvaliteten af dine skriveværktøjer – vælg en Faber-Castell kuglepen og lad dine ord flyde med stil og præcision.

Hvordan virker en kuglepen?

 • En kuglepen er et skriveværktøj, der bruger en lille kugle på spidsen til at overføre blæk til papiret. Den grundlæggende mekanisme i en kuglepen består af et blækreservoir, en kugle og et låg.
 • Blækreservoir: Inde i kuglepennen er der et reservoir, der indeholder blæk. Dette reservoir kan være fyldt med forskellige typer blæk, herunder vandbaseret eller oliebaseret blæk, afhængigt af typen af kuglepen.
 • Kugle: Ved spidsen af kuglepennen er der en lille kugle lavet af metal eller keramik. Denne kugle er placeret i en lille beholder, som kaldes en kugleholder. Når kuglepennen er i brug, ruller kuglen frit over papiret.
 • Blækoverførsel: Når kuglen ruller over papiret, drejer den og trækker blæk fra reservoiret med sig. Denne bevægelse skaber en sammenhængende strøm af blæk, der overføres til papiret i form af en linje.
 • Låg: Når kuglepennen ikke er i brug, er spidsen dækket af et låg for at forhindre blækudslip og forhindre, at kuglen tørrer ud.

Hvorfor hedder det en kuglepen?

Navnet “kuglepen” stammer fra den lille kugle, der er placeret på spidsen af pennen. Denne kugle fungerer som en rulle, der overfører blæk fra reservoiret til papiret, hvilket resulterer i en jævn og præcis skriveoplevelse. Derfor har den fået sit navn som en kuglepen.

Så kort sagt fungerer en kuglepen ved at overføre blæk fra et reservoir gennem en kugle på spidsen, som ruller og trækker blækken ud, når den bevæger sig over papiret. Denne enkle, men effektive mekanisme gør det muligt for kuglepenne at være pålidelige skriveværktøjer i en lang række applikationer, fra dagligdags skrivning til kunstneriske og tekniske formål.

Yderligere information

Mærke

Alder

, ,