Varenummer: 84359

By Astrup – Kæpheste tilbehør – Foderspand

99,95 kr. 89,96 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

En flot foderspand til din sultne eller tørstige kæphest – Lige noget for de hesteglade piger og drenge – Et lækker spand i metal fra By Astrup.

Pas godt på dyrene… også kæpheste trænger til pleje, omsorg og foder. Nu får du en super flot spand, perfekt til fodring af din kæphest. (Mulen på kæpheste fra By Astrup passer perfekt ned i spanden).

  • Foderspanden er fremstillet i metal
  • Foderspanden måler 14 cm x 13 cm x 12 cm
  • Foderspanden er CE mærket og overholder alle gældende europæiske sikkerhedsregler for legetøj

En kæphest skal både børstes, plejes og passes som en helt almindelig pony. Med denne fine spand fra By Astrup, kan legen virkelig tage form; du kan fodre din kæphest inden ridning, du kan give den vand at drikke og du lege at du vasker den eller køler den af på en varm sommerdag, ved at hælde køligt vand ud over den efter ridning. Eller hvad legen nu udvikler sig til.

Så nu er det bare igang med at nusse, strigle og fodre din kæphest.

Anbefales fra 3+

OBS: Fodersæt og striglesæt medfløger ikke men kan købes seperat.

Beskrivelse

Foderspand til lækkerier til kæphesten

Dyk ned i den vidunderlige verden af kreativ leg med vores fantastiske foderspand fra By Astrup til kæphesten. Spanden som kan bruges til at give kæphesten vand, foder bære striglere og meget andet er den perfekte tilføjelse til børns kæphesteventyr og timevis af sjov og aktiv leg.
Se alt tilbehør til kæphesten her

Kæphesten et fantastisk stykke legetøj

  • Kæphesten bliver endnu mere levende, når børn kan tage rollen som hesteejere. Denne foderspand stimulerer fantasien og åbner op for utallige legemuligheder.Leg med
  • kæpheste er ikke kun motion; det er også en kreativ aktivitet. Med denne foderspand kan børn forestille sig, at de fodrer deres elskede kæphest med velsmagende træfrugter og grøntsager.
  • Legemaden i form af æbler, pære og gulerødder og andet kæpheste legemad i foderspanden bidrager til udviklingen af børns motoriske færdigheder. De lærer at håndtere objekter med præcision og koordination.
  • Gennem legen med denne foderspand lærer børn også værdien af omsorg. De kan udvikle en følelse af ansvar, når de sørger for deres kæpheste og giver dem den rette næring.
  • Leg med kæpheste er sjovere i fællesskab. Denne foderspand skaber en anledning til, at børn kan lege sammen, dele roller og styrke deres sociale færdigheder.

Foderspanden fra By Astrup til kæphesten er ikke bare et legetøj; det er en invitation til en verden af fantasi og læring. Lad børnene udforske, skabe og styrke deres færdigheder gennem legen med dette kreative og sjove sæt. Giv din kæphest den ultimative oplevelse med vores foderspandsæt, og se deres fantasifulde leg blomstre!