Varenummer: 2180158-UDEN husnisser

Brev fra julemanden – For jer UDEN husnisser

109,95 kr.

På lager

Vi kopierer din tekst, så vær opmærksom på hvordan du skriver navn i forhold til store og små bogstaver.
Et ønske for hvert barn Obs. vi kopierer din tekst, så vær opmærksom på hvordan du skriver navn i forhold til og store og små bogstaver
Obs. vi kopierer din tekst, så vær opmærksom på hvordan du skriver navn i forhold til og store og små bogstaver
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Til dem som ikke har en nisse i huset…

Pakken indeholder et personligt brev til dit barn, dit barns julegaveønske, stedet hvor i skal holde juleaften samt navnet på jeres helt egen husnisse, til modtagelse i december måned.
Samt et brev fra Julemanden til d. 24. december, som evt. kan ligges under juletræet.
Brevet kan sagtens skrives til flere børn i samme familie.
Pakken indeholder også en guide til familien, der bor i hus eller lejlighed uden skorsten eller pejs. Guiden indeholder en skabelon af selveste julemandens fodaftryk, samt opskriften på ”Magisk rensdyrfoder”.

Lad magien lever videre i dine børn via julestemningen og den barnlige overbevisning om, at nissen bor på loftet hele december, stadig eksisterer. Troen på at julemanden besøger alle børn juleaften. Samt den glæde og spænding nisse- og julemandskunstner bringer, når man vågner op og ser præcis, hvilke nisse- og julemandsstreger der er gjort i jeres hus.
En magisk tid som bragte mange stjernestunder, begejstring og spænding med sig.
Julen er en magisk tid, og VI ELSKER DEN!

Brevene fra julemanden kan købes i 3 forskellige varianter

Variant 1
Brevet fra Julemanden sendes til dig på mail som PDF, lige til at printe ud.
Breve fra julemanden indeholder følgende:
-Hele to breve fra julemanden.
-Et magisk rim til hidkaldelse af julemanden og et rim samt forklaring til at gøre en nøgle magisk – Den magiske nøgle kan tilkøbes her
-Skabeloner til julemandens fodspor.
-Opskrift og labels til magisk rensdyr foder.

Variant 2
Brevet fra julemanden sendes til dig trygt på magisk julepapir og klar til brug.
Breve fra julemanden indeholder følgende:
-Hele to breve fra julemanden.
-Et magisk rim til hidkaldelse af julemanden og et rim samt forklaring til at gøre en nøgle magisk – Den magiske nøgle kan tilkøbes her
-Skabeloner til julemandens fodspor.
-Opskrift og labels til magisk rensdyr foder.

Variant 3
Brevet fra julemanden sendes til dig trygt på magisk julepapir og klar til brug.
Breve fra julemanden indeholder følgende:
-Hele to breve fra julemanden.
-Et magisk rim til hidkaldelse af julemanden og et rim samt forklaring til at gøre en nøgle magisk – Den magiske nøgle kan tilkøbes her
-Skabeloner til julemandens fodspor.
-Opskrift og labels til magisk rensdyr foder.
– Desuden får du 2 fine og lækre Julemandscookies med i denne pakke. De er perfekte til besøg af julemanden til natten mellem den 23. og 24 december. Stil den kage der ikke er bidt af, frem sammen med dit barn inden sengetid. Når barnet sover, så skifter du kagen ud med den, som julemanden har taget et bid af og ligger det andet brev, samt en lille gave fra julemanden i stedet for den hele kage. Så ligner det at Julemanden har været forbi, taget en bid af kagen og lagt endnu et personligt brev til barnet. Pynt med julemandsfodspor for at ligge flere ”beviser” eller lad rensdyrfoderet være spist af og krummet lidt rundt om skålen. Så bliver julemandsbesøget ikke mere magisk.

Brevene fra julemanden skrives specielt til dit barn/børn, det eneste du skal gøre, er at udfylde nedenstående oplysninger på barnet/børnene.
Navn og ønsker indskrives separat – indsæt & mellem navn og ønske.
Ønskes brevene til flere børn, indskrives navn & ønsker pr. barn, adskilt af et komma mellem næste navn & ønsker.
Bestillingen sendes ud senest den 18. december.
Sidste dato for bestilling er den 15. december kl. 23.59, således at alle breve når frem inden juleaften.
OBS: Magisk julemands nøgle medfølger ikke, købes separat.
Rimet der medfølger, kan gøre enhver nøgle magisk.

Beskrivelse

Til dem som ikke har en nisse i huset…
Pakken indeholder et personligt brev til dit barn, dit barns julegaveønske, stedet hvor i skal holde juleaften samt navnet på jeres helt egen husnisse, til modtagelse i december måned.Samt et brev fra Julemanden til d. 24. december, som evt. kan ligges under juletræet.Brevet kan sagtens skrives til flere børn i samme familie.Pakken indeholder også en guide til familien, der bor i hus eller lejlighed uden skorsten eller pejs. Guiden indeholder en skabelon af selveste julemandens fodaftryk, samt opskriften på ”Magisk rensdyrfoder”.
Lad magien lever videre i dine børn via julestemningen og den barnlige overbevisning om, at nissen bor på loftet hele december, stadig eksisterer. Troen på at julemanden besøger alle børn juleaften. Samt den glæde og spænding nisse- og julemandskunstner bringer, når man vågner op og ser præcis, hvilke nisse- og julemandsstreger der er gjort i jeres hus.En magisk tid som bragte mange stjernestunder, begejstring og spænding med sig.Julen er en magisk tid, og VI ELSKER DEN!
Brevene fra julemanden kan købes i 3 forskellige varianter
Variant 1Brevet fra Julemanden sendes til dig på mail som PDF, lige til at printe ud.Breve fra julemanden indeholder følgende:-Hele to breve fra julemanden.-Et magisk rim til hidkaldelse af julemanden og et rim samt forklaring til at gøre en nøgle magisk – Den magiske nøgle kan tilkøbes her-Skabeloner til julemandens fodspor.-Opskrift og labels til magisk rensdyr foder.
Variant 2Brevet fra julemanden sendes til dig trygt på magisk julepapir og klar til brug.Breve fra julemanden indeholder følgende:-Hele to breve fra julemanden.-Et magisk rim til hidkaldelse af julemanden og et rim samt forklaring til at gøre en nøgle magisk – Den magiske nøgle kan tilkøbes her-Skabeloner til julemandens fodspor.-Opskrift og labels til magisk rensdyr foder.
Variant 3Brevet fra julemanden sendes til dig trygt på magisk julepapir og klar til brug.Breve fra julemanden indeholder følgende:-Hele to breve fra julemanden.-Et magisk rim til hidkaldelse af julemanden og et rim samt forklaring til at gøre en nøgle magisk – Den magiske nøgle kan tilkøbes her-Skabeloner til julemandens fodspor.-Opskrift og labels til magisk rensdyr foder.- Desuden får du 2 fine og lækre Julemandscookies med i denne pakke. De er perfekte til besøg af julemanden til natten mellem den 23. og 24 december. Stil den kage der ikke er bidt af, frem sammen med dit barn inden sengetid. Når barnet sover, så skifter du kagen ud med den, som julemanden har taget et bid af og ligger det andet brev, samt en lille gave fra julemanden i stedet for den hele kage. Så ligner det at Julemanden har været forbi, taget en bid af kagen og lagt endnu et personligt brev til barnet. Pynt med julemandsfodspor for at ligge flere ”beviser” eller lad rensdyrfoderet være spist af og krummet lidt rundt om skålen. Så bliver julemandsbesøget ikke mere magisk.
Brevene fra julemanden skrives specielt til dit barn/børn, det eneste du skal gøre, er at udfylde nedenstående oplysninger på barnet/børnene.Navn og ønsker indskrives separat – indsæt & mellem navn og ønske.Ønskes brevene til flere børn, indskrives navn & ønsker pr. barn, adskilt af et komma mellem næste navn & ønsker.Bestillingen sendes ud senest den 18. december.Sidste dato for bestilling er den 15. december kl. 23.59, således at alle breve når frem inden juleaften.OBS: Magisk julemands nøgle medfølger ikke, købes separat.Rimet der medfølger, kan gøre enhver nøgle magisk.