Varenummer: S3PPOOMI

SunnyLife – pool til de mindste – Feen Mima

529,95 kr. 476,96 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Et badebassin giver børn mulighed for at nyde vandleg og sjov lige uden for døren. Fra plaskeri og sprøjtning, til at lege med flydende legetøj, er et badebassin en kilde til uendelig glæde og underholdning for børn. Børn bør dog aldrig efterlades uden opsyn i vandet.

 • Badebassinet har en oval form med en skygge over som matcher badebassinet
 • Badebassinet er hvid med søde små blomster på
 • Blød oppustelig polstret bund for ekstra komfort.
 • Badebassinet måler 115 x 100 cm
 • Badebassinet er fremstillet af holdbart, ikke-giftigt PVC uden ftalater
 • Pakken indeholder en reparationslap til at lappe eventuelle kommende skader og huller
 • Dette er ikke en redningsudstyr; brug skal forgå under konstant, kompetent opsyn
 • Anbefales fra 12 måneder+
 • feen mima er en serie af alt du sakl bruge til en sjov dag i vandet se dykkerbrillerne her

OBS: SunnyLife flydende produkter og oppustelige genstande bærer vigtige sikkerhedsmærker, som måske ikke vises på alle fotografier.

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

SunnyLife pool til de mindste Feen mima er et børnebadebassin til at skabe uforglemmelige sommerminder og glæde i. For børn er det perfekte tilbehør til enhver have eller terrasse, der giver børnene mulighed for at nyde leg og sjov under solen. den oppustede kant kunne bruges til at støtte barnet, når det skal sidde. Lad dog aldrig barnet opholde sig i badebassinet alene, af sikkerhedsmæssige grunde. Med sit sjove design vil dette badebassin til børn skabe en oase af sjov og forfriskning for dit barn. Lad dit barn udforske og opleve glæden ved vandleg og afkøling på varme sommerdage med et badebassin, der vil bringe smil og latter til hele familien.

Derfor bør dit barn have et SunnyLife Pool til de mindste Feen mima

 • Et badebassin giver børn mulighed for at nyde vandleg og sjov lige uden for døren på de varme sommerdage. Fra plaskeri og sprøjtning til at lege med flydende legetøj, er et badebassin en kilde til uendelig glæde og underholdning for børnene.
 • I de varme sommermåneder giver et badebassin børnene mulighed for at afkøle sig og undslippe varmen. Det er en fantastisk måde at holde dem komfortable og hydrerede på, samtidig med at de har det sjovt udendørs.
 • Et badebassin er et perfekt sted for børn at samles og lege sammen. Det fremmer sociale interaktioner, teamwork og samarbejde, mens de deler sjove og glade øjeblikke med deres venner og søskende.
 • Vandleg i et badebassin kan hjælpe med at udvikle børns motoriske færdigheder og koordination. At plaske, hoppe og svømme i vandet giver børnene mulighed for at styrke deres muskler og forbedre deres balance og bevægelse.
 • Et badebassin kan også være en kilde til kreativ leg, hvor børnene kan bruge deres fantasi til at skabe sjove vandlege og aktiviteter. Fra at bygge vandborge til at opfinde fantasifulde vandlege, er der ingen grænser for, hvad børnene kan opfinde og udforske i et badebassin.

Alt i alt er et badebassin en fantastisk investering i børnenes sundhed, trivsel og glæde om sommeren. Det giver dem mulighed for at opleve glæden ved vandleg og udendørs sjov på en sikker og underholdende måde. Se vores udvalg af badebassiner her

Leg med vand kan have en betydningsfuld indvirkning på små børns sanser

Leg med vand giver børn mulighed for at udforske forskellige teksturer og temperaturer. De kan føle vandets blødhed, strømmenes bevægelse og forskellen mellem varmt og koldt vand. Dette stimulerer deres taktilsans og hjælper dem med at udvikle en bedre forståelse for verden omkring dem gennem berøring. Vandleg er visuelt stimulerende for børnene. De ser vandets bevægelse, farverne i vandet og de ting, der flyder i det, hvilket hjælper med at udvikle deres synssans og opmærksomhed på detaljer. Ligesom de bliver udfordret på afstandsbedømmelse, da tingene som flyder, flytter sig livligt rundt, når barnet bevæger sig i vandet. Lyden af vand, der plasker eller strømmer, kan være sjovt og spændende at lytte til. Lyden af vand, der bevæger sig, stimulerer deres høresans og opmærksomhed på lyde. Selvom barnet ikke bør indtage vandet under leg, kan det stadig opleve vandets smag, når det kommer i kontakt med deres læber eller tunge. Dette bidrager til deres generelle sensoriske oplevelse under vandlegetid.

Alt i alt er leg med vand en fantastisk måde for små børn at udforske og stimulere deres sanser på. Det giver dem mulighed for at opleve verden på en sjov, interaktiv og sensorisk berigende måde, der styrker deres udvikling og forståelse for deres omgivelser.

Om brandet SunnyLife

SunnyLife er verdens førende sommer livsstilsbrand, designet til et liv under solen. Brandet er grundlagt i Sydney i 2003,  og deler Australiens autentiske sommer stil med resten af verden. Deres produkter findes i dag på strande, i pools og ved solrige feriedestinationer hele verden over. De er kendt for deres omfattende kollektioner af uundværlige sommer artikler med dristige grafikker, iøjnefaldende mønstre og trendsættende emballage. Alt sammen kombineret med kvalitet, stil, funktionalitet og innovation til den perfekte sommer livsstil. Se hele vores udvalg af SunnyLife her

Yderligere information

Mærke

Farve