Varenummer: S3VDIVST

SunnyLife – 3-pak dykkelegetøj – Hajer – Shark tribe

149,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Det er sjovt at dykke, men det er endnu sjovere, hvis man skal finde noget imens man gør det. Så start legen om at finde hajer der lever på havbunden, eller konkurrer om hvem der først får hentet dem op på land igen. Der er i hvert fald lagt op til mange timers sjov med disse dive-buddies. Børn bør aldrig efterlades uden opsyn i vandet.

 • Dykkervægt sættet består af 3 dykkedyr
 • Dykkevægtene er udformet som hajer.
 • Dykkevægtene er i farver der kan ses i vand: Gul, grøn og blå
 • Dykkevægtene måler 18 x 10 x 3 cm.
 • Dykkevægtene er fremstillet af holdbart neopren materiale
 • Dykkevægtene er CE godkendt
 • Anbefales fra 6+

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

SunnyLife dykkelegetøj Shark tribe  – hajer, giver dykkerlege en ny mening. Det er sjovt at dykke, men det er endnu sjovere, hvis man skal finde noget imens man gør det. Så start legen om at finde de vilde hajer, der lever på havbunden, eller konkurrer om hvem der først får hentet dem op på land igen. Der er i hvert fald lagt op til mange timers sjov med disse dive-buddies.

Derfor bør dit barn have SunnyLife dykkelegetøj Shark tribe at lege med

Forestil dig lyden af latter og glade skrig, mens børnene dykker ned i det forfriskende vand, for at fange deres nye bedste venner – Dive Buddies fra SunnyLife. Disse livlige og sjove svømme accessories er ikke bare legetøj, de er nøglen til at skabe uforglemmelige vandeventyr og styrke dit barns selvtillid i vandet.

 • Dykkelegetøj er ikke kun sjove at lege med, de er designet til at opmuntre børn til at føle sig trygge og komfortable i vandet.  Det er med til at skabe en sikker og sjov svømmeoplevelse.
 • Med deres livlige figurer inspirerer dykkevægtene til fantasifuld leg og historiefortælling, der vil stimulere dit barns fantasi og kreativitet.
 • Leg med dykkelegetøj er en fantastisk mulighed for dit barn at interagere med venner og familie i vandet, hvilket styrker deres sociale færdigheder og skaber varige minder.
 • Ved at dykke ned efter dykkevægte træner børn deres motoriske færdigheder, øger deres koordination og smidighed, og hjælper dem med at udvikle vandtilvænning.
 • Dykkedyrene er visuelt tiltalende med deres levende farver og sjove former, der holder børnene engagerede og glade i vandet, og skaber et uimodståeligt behov for at hoppe i og udforske det forfriskende blå.

Alt i alt tilføjer en dykkedyr en ekstra dimension af sjov og børn udvikler deres svømme og dykke færdigheder. Dette giver en større sikkerhed til børnenes oplevelse i poolen. Se vores udvalg af badelegetøj til pool her

Frem barnets udvikling gennem svømning og vandleg

Svømning og vandleg er ikke blot sjove aktiviteter; de spiller en afgørende rolle i dit barns udvikling og trivsel. Vandleg hjælper med at forbedre motoriske færdigheder og koordination. Svømning styrker musklerne, forbedrer kredsløbet og øger udholdenheden. Det er derfor en sjov måde for dit barn at være aktiv på, på en varm sommerdag. – Fordi de leger, opdager de slet ikke hvor aktive de egentlig er, men kommer trætte hjem, da hele kroppen er blevet brugt i legen. Ved at lære at svømme og blive komfortable i vand, får dit barn vigtige færdigheder til at forblive sikkert i vandmiljøer og forebygger potentielle farer. Mestring af svømning giver dit barn en følelse af selvtillid og uafhængighed, da det lærer at klare sig selv i vandet.

Svømmetræning og vandlege giver dit barn mulighed for at interagere med andre børn og udvikle venskaber. Samtidig med at de lærer vigtige sociale færdigheder som samarbejde og kommunikation. Ligesom det at opholde sig i vandet har en positiv effekt på barnets krop. Det kan være beroligende og stressreducerende for børn at være i vand, hvilket fremmer deres mentale velvære og reducerer angst.

Om brandet SunnyLife

SunnyLife er verdens førende sommer livsstilsbrand, designet til et liv under solen. Brandet er grundlagt i Sydney i 2003,  og deler Australiens autentiske sommer stil med resten af verden. Deres produkter findes i dag på strande, i pools og ved solrige feriedestinationer hele verden over. De er kendt for deres omfattende kollektioner af uundværlige sommer artikler med dristige grafikker, iøjnefaldende mønstre og trendsættende emballage. Alt sammen kombineret med kvalitet, stil, funktionalitet og innovation til den perfekte sommer livsstil. Se hele vores udvalg af SunnyLife her

 

Yderligere information

Mærke

Farve

, ,