• Faste lave priser
  • Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
  • e-mærket
  • 14 dages returret
  • (+45) 75 15 10 00
x LUK
Søg
Generic filters
Varenummer (SKU): KD-mohair-37 Tags: , , ,

Krea Deluxe – Deluxe Silk Mohair – nr. 37

Deluxe Silke Mohair i en smuk æblesorbet farve, fra Krea Deluxe er et fantastisk luftigt, blødt og let luksus garn, i en høj kvalitet med en smuk struktur. Garnet fra Krea Deluxe finder du i en unik tone i tone farveskala med de smukkeste farver, der passer godt sammen, også imellem de forskellige garntyper.

Deluxe Silke Mohair indeholder 45% silke, 33% mohair og 22% baby alpaca. Samspillet mellem de 3 fibre giver et utrolig fint resultat, der både har struktur og er super blødt. Det egner sig fantastisk godt til beklædning. Strik/hækel med garnet alene, med flere tråde eller med andre garntyper.

Krea Deluxe garn:
Vægt: 20 gram

Løbelængde ca. 240 m.

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

89,00 kr.

1 på lager

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Deluxe Silke Mohair fra Krea Deluxe er produceret i Italien. Farvning, spinning og vinding er produceret efter samme høje standard som Krea Deluxe GOTS Certificerede økologiske uld- og bomuldsgarn. Krea Deluxe producerer udelukkende bæredygtigt garn, hvor der er taget de største hensyn til både dyrene, de mennesker der arbejder med produktionen og ikke mindst miljøet.

Krea Deluxe indkøber udelukkende certificerede mohairfibre, for at sikre at der er taget de største hensyn til dyrevelfærd, miljøet og lokalområderne. Mohairfibrene kommer fra Afrika og spindes og farves i Italien efter samme høje standarder som deres økologiske bomuld og uld. Mohair garnet er RMS Certificeret (Responsible Mohair Standard), Silken i garnet er luksus mulberry silke.

Deluxe Silke Mohair egner sig fantastisk godt til beklædning. Strik eller hækel med garnet alene, med flere tråde eller med andre garntyper. Prøv blandt andet at mixe Deluxe Silke Mohair med uldgarnet fra Krea Deluxe.

Deluxe Silke Mohair fra Krea Deluxe er et fantastisk luftigt, blødt og let luksus garn i høj kvalitet. Det indeholder 45% silke, 33% mohair og 22% baby alpaca. Samspillet mellem de 3 fibre giver et utrolig fint resultat, der både har struktur og er super blødt. – En kvalitet så hænderne føler sig forkælet, når der skal strikkes eller hækles.

Deluxe Silke Mohair fra Krea Deluxe skal håndvaskes.

Yderligere information

Mærke

Farve