Varenummer: KD-mohair-26

Krea Deluxe – Deluxe Silk Mohair – nr. 26

89,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Deluxe Silke Mohair i en smuk mørkeblå farve nr. 26, fra Krea Deluxe er et fantastisk luftigt, blødt og let luksus garn, i en høj kvalitet med en smuk struktur. Samspillet mellem de 3 fibre giver et utrolig fint resultat, der både har struktur og er super blødt.

 • Deluxe Silke Mohair indeholder 45% silke, 33% mohair og 22% baby alpaca
 • Deluxe Silke Mohair har en blød og lækker overflade
 • Deluxe Silke Mohair indeholder 20 gram
 • Deluxe Silke Mohair har en ca. løbelængde på 240 meter
 • Deluxe Silke Mohair egner er lækker at bruge som følge tråd til Organic wool fra Krea Deluxe
 • Strik/hækel med garnet alene, med flere tråde eller med andre garntyper
 • Se Organic wool fra Krea Deluxe her
 • Deluxe Silke Mohair skal håndvaskes
 • Deluxe Silke Mohair egner sig perfekt til halstørklæder og beklædning
 • Deluxe Silke Mohair fra Krea Deluxe finder du i en unik tone i tone farveskala med de smukkeste farver
 • Krea Deluxe producerer udelukkende bæredygtigt garn, hvor der tages de største hensyn til dyrene, de mennesker der arbejder med produktionen og ikke mindst miljøet

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Deluxe Silk Mohair mørkeblå nr. 26, er et unikt luksusgarn.

Deluxe Silke Mohair fra Krea Deluxe er italiensk produceret luksusgarn. Et bæredygtigt valg med omtanke for dyr og miljø. Mohairfibrene er certificerede og ansvarligt indkøbt fra Afrika, spundet og farvet i Italien. RMS-certificering sikrer etisk ansvarlig mohair med luksuriøs mulberry silke.

Dyk ned i en verden af bæredygtigt håndarbejde med Krea Deluxe Silk Mohair garn. Dette danske brand, grundlagt af de kreative søstre Heidi og Pia, har skabt et garn, der ikke kun er en fryd for sanserne, men også tager ansvar for vores planet og kommende generationer.
Se alt garn fra Krea Deluxe her

Luksusgarn Deluxe Silk Mohair mørkeblå nr. 26

Med 45% silke, 33% mohair og 22% baby alpaca er Deluxe Silke Mohair et let og blødt garn i topkvalitet. Ideelt til beklædning, kan det bruges alene, med flere tråde eller kombineret med andre Krea Deluxe garner som økologisk bomuld og uld. En fornemmelse af forkælelse for dine hænder under strikning eller hækling.

Garnets sammensætning giver en smuk struktur og følelse af luksus. Perfekt til at skabe lette og luftige beklædningsgenstande. Med Deluxe Silke Mohair får du et alsidigt garn, der kan tilpasses forskellige projekter og kombineres med andre Krea Deluxe garner for endnu flere muligheder. Strik eller hækl med dette garn og skab noget unikt og elegant.

Mød Skaberne af Krea Deluxe

Heidi og Pia, to passionerede søstre med en kærlighed til håndarbejde, startede Krea Deluxe i 2015. Deres mål var klart: at skabe bæredygtigt kvalitetsgarn uden skadelig kemi. Med dedikation til håndværket og dyb respekt for miljø og mennesker, har de skabt et brand, der ikke kun leverer kvalitetstråde, men også et budskab om ansvar og bæredygtighed. Med GOTS-certificeringen er Krea Deluxe forpligtet til at levere et produkt, der ikke blot opfylder, men overgår de højeste standarder for økologi og kvalitet.

Krea Deluxe GOTS Licensnummer: 1117459. Vælg deres bomuldsgarn, og lad dine projekter fortælle historien om bæredygtighed og kreativitet i hvert eneste projekt.

Yderligere information

Vægt 0,050 kg
Mærke

Farve