Varenummer: KD-S-02

Krea Deluxe – Shiny Glimmer Garn – Sølv

59,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Shiny glimmergarn i en smuk glimmer sølv farve fra Krea Deluxe – Et eksklusivt effektgarn i høj kvalitet.

  • Shiny glimmergarn er eksklusivt og fint effektgarn produceret primært af viskose – 80% viskose og 20% polyester
  • Viskosen gør garnet nemt at arbejde med og gør det til en blødere udgave af glimmergarn
  • Shiny glimmergarn indeholder 25 gram
  • Shiny glimmergarn har en ca. løbelængde på 95 meter
  • Shiny glimmergarnegner sig til hæklenål nummer 2,5 – 3,5 mm
  • Shiny glimmergarn egner sig til strikkepind nummer 2,5 – 3,5 mm
  • Shiny glimmergarn skal håndvaskes
  • Shiny glimmergarn kan kombineres med både Organic Cotton og Organic Wool 1 og passer med strikkefastheden ved disse garner
  • Shiny glimmergarn fra Krea Deluxe finder du i de smukkeste glimmer farver
  • Shiny glimmergarn arter sig også rigtig godt alene, og kan derfor benyttes til flere forskellige projekter, som hæklede figurer og hæklet julepynt

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Shiny glimmergarn sølv fra Krea Deluxe

Det flotte effekt glimmergarn fra Krea Deluxe, er et eksklusivt garn i meget høj kvalitet.

Dyk ned i en verden af bæredygtigt håndarbejde med Krea Deluxe Shiny glimmergarn. Dette danske brand, grundlagt af de kreative søstre Heidi og Pia, har skabt et garn, der ikke kun er en fryd for sanserne, men også tager ansvar for vores planet og kommende generationer.
Se alt garn fra Krea Deluxe her

Krea Deluxe’s eksklusive effektgarn er en høj kvalitet glimmergarn, hovedsageligt lavet af viskose der er gør garnet nemt at arbejde med og gør det til en blødere udgave af glimmergarn. Dette lækre garn består af 80% viskose og 20% polyester, en fiber fra planteriget.

Med en bred farvepalette tilføjer dette glimmergarn smukke detaljer til dine projekter. Garnet er nemt at arbejde med og bevarer formen efter vask. Monter det ekstra godt for et livligt udtryk. Shiny glimmergarnet kan og kombineres med Organic Cotton og Organic Wool 1.

80% viscose og 20% polyester gør dette garn velegnet til en række projekter, fra hæklet julepynt til fine, hæklede figurer. Krea Deluxe’s eksklusive effektgarn er din nøgle til at tilføje glansfulde effekter til enhver kreativ skabelse.

Mød Skaberne af Krea Deluxe

Heidi og Pia, to passionerede søstre med en kærlighed til håndarbejde, startede Krea Deluxe i 2015. Deres mål var klart: at skabe bæredygtigt kvalitetsgarn uden skadelig kemi. Med dedikation til håndværket og dyb respekt for miljø og mennesker, har de skabt et brand, der ikke kun leverer kvalitetstråde, men også et budskab om ansvar og bæredygtighed. Med GOTS-certificeringen er Krea Deluxe forpligtet til at levere et produkt, der ikke blot opfylder, men overgår de højeste standarder for økologi og kvalitet.

Yderligere information

Vægt 0,025 kg
Mærke

Farve