• Faste lave priser
  • Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
  • e-mærket
  • 14 dages returret
  • (+45) 75 15 10 00
x LUK
Søg
Generic filters
Varenummer (SKU): KD-wool1-51 Tags: , , , ,

Krea Deluxe – Organic Wool 1 – GOTS Certificeret – Økologisk uldgarn – nr. 51

GOTS-certificeret økologiske uldgarn i en smuk lys grå farve fra Krea Deluxe. Et eksklusivt garn i meget høj kvalitet, en kvalitet så hænderne føler sig forkælet, når der strikkes eller hækles. Perfekt til projekter til nyfødte, da det er så blødt og lækkert. Garnet fra Krea Deluxe finder du i en unik tone i tone farveskala med de smukkeste farver.

Krea Deluxe har udviklet en ny lækker, blød og forbedret uldgarn uden at tilføje unødig kemi. Den nye version; Krea Deluxe organic wool 1, er en forbedret udgave, som fnuldrer op til 80 % mindre end tidligere.

Strikkefasthed: 10 cm x 10 cm = 23 m / 36 r / 3 mm

Hæklenål eller strikkepinde nr. 3 – 3,5 anbefales.

Krea Deluxe garn:
Vægt: 50 gram

Løbelængde ca. 145 m.

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

65,00 kr.

9 på lager

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Uldgarnet fra Krea Deluxe er produceret i Europa, og selve ulden er økologisk og GOTS-certificeret hvilket betyder at foderet til dyret er sået, dyrket og høstet helt fri for kemiske pesticider og kunstgødning, ligesom græsmarken dyret har gået på. Den naturlige vækst af den økologiske uld, giver ulden længere fibre, hvilket du helt sikkert mærker i garnet, som føles utrolig blødt og samtidig med er et stærkt garn.

Krea Deluxe har udviklet en ny lækker, blød og forbedret uldgarn uden at tilføje kemi. Den nye version; Krea Deluxe organic wool 1, er en forbedret udgave, som fnuldrer op til 80 % mindre end tidligere.

GOTS-certificeret uld garn egner sig særligt til baby, børn og allergikere, da det er så naturligt. Ligeledes er det super blødt, og egner sig derfor også perfekt til legetøj, tøj, huer, halstørklæder, sokker, kreative juleting, produkter der kræver en garnkvalitet som holder sin form – også efter mange vaske. Garnet er produceret i flotte farvenuancer, som afspejler tidens modefarver i tøj, legetøj og indretning, så du finder helt sikkert en farve, som også passer godt ind i dit hjem. Brug det alene eller sammen med Deluxe Silk Mohair.

Det har altid været et naturligt vilkår for Krea Deluxe, at deres garn skal produceres så bæredygtigt som muligt, og uden alt den kemi, som ingen af os bør komme i berøring af. Vi kender alle børn, der har sart hud og lider af svære allergier, og der har været stor mangel et garn, vi trygt kan bruge til at strikke tøj og hækle bamser af. Et garn som ikke udløser allergiske reaktioner eller kløende hud og som samtidig er af højeste kvalitet på alle parametre. Derudover har det altid været et krav, at Teamet bag Krea Deluxe skal sætte så lille en afmærkning af produktionen som muligt på vores alle sammen jordklode.

Første gang du vasker:
For at få den rette fylde frem i ulden anbefaler Krea Deluxe, at lægge dit færdige Organic Wool 1 produkt i blød i minimum 10 min i max 30 grader varmt vand. Herefter tørres arbejdet som forklaret nedenfor.

Efterfølgende vask:
Krea Deluxe anbefaler håndvask da vaskemaskiners uldprogrammer er meget forskellige.Har du en god vaskemaskine med et skånsomt uldprogram, kan du vaske dit Organic Wool 1 produkt i maskinen.
Benyt kun en smule uldvaskemiddel uden enzymer.Benyt vaskepose, max 30 grader og 800 omdrejninger.

Tørring:

Tør fladt på eks. et håndklæde og skub dit strikkede/hæklede arbejde på plads i det rette mål.
Ulden kan strække sig en del i vask, men trækker sig sammen, og giver den rette fylde når det tørres fladt og blokkes efter målene.

Yderligere information

Vægt 050 kg
Mærke

Farve