• Faste lave priser
  • Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
  • e-mærket
  • 14 dages returret
  • (+45) 75 15 10 00
x LUK
Søg
Generic filters

Krea Deluxe – Organic Cotton – nr. 08

GOTS-certificeret økologiske bomuldsgarn i en smuk lys rosa farve fra Krea Deluxe. Et eksklusivt garn i meget høj kvalitet, en kvalitet så hænderne føler sig forkælet, når der strikkes eller hækles.

Garnet fra Krea Deluxe finder du i en unik tone i tone farveskala med de smukkeste farver.

Strikkefasthed: 10 cm x 10 cm = 24m / 29 r / 3,5 mm

Hæklenål eller strikkepinde nr. 3-3,5 anbefales.

Krea Deluxe garn:
Vægt: 50 gram
Løbelængde ca. 165 m.

39,00 kr.

5 på lager

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Bomuldsgarnet fra Krea Deluxe er produceret i Europa. Selve bomulden er økologisk og GOTS-certificeret, hvilket betyder at garnet er: sået, dyrket og høstet helt fri for kemiske pesticider og kunstgødning. Den naturlige vækst af den økologiske bomuld, giver bomulden længere fibre, hvilket du helt sikkert mærker i garnet, som føles utrolig blødt og samtidig med er et stærkt garn.

GOTS-certificeret bomulds garn egner sig særligt til baby, børn og allergikere, da det er så naturligt dyrket. Ligeledes er det super blødt, og egner sig derfor også perfekt til legetøj, tøj, klude og håndklæder, produkter der kræver en garnkvalitet som holder sin form – også efter mange vaske. Garnet er produceret i flotte farvenuancer, som afspejler tidens modefarver i legetøj og indretning, så du finder helt sikkert en farve, som også passer godt ind i dit hjem.

Det har altid været et naturligt vilkår for Krea Deluxe, at deres garn skal produceres så bæredygtigt som muligt, og uden alt den kemi, som ingen af os bør komme i berøring af. Vi kender alle børn, der har sart hud og lider af svære allergier, og der har været stor mangel et garn, vi trygt kan bruge til at strikke tøj og hækle bamser af. Et garn som ikke udløser allergiske reaktioner eller kløende hud og som samtidig er af højeste kvalitet på alle parametre.

Når garn produceres bæredygtigt, giver det samtidig den store fordel, at man opnår den bedste kvalitet i fibrene. Får bomuldsplanterne lov til at leve et liv med en naturlig vækst, bliver fibrene blødere, længere og stærkere. Derudover har det altid været et krav, at Teamet bag Krea Deluxe skal sætte så lille en afmærkning af produktionen som muligt på vores alle sammen jordklode.

Yderligere information

Vægt 050 kg
Mærke

Farve