• Faste lave priser
  • Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
  • e-mærket
  • 14 dages returret
  • (+45) 75 15 10 00
x LUK
Søg
Generic filters
Varenummer (SKU): KK-organic-0064 Tags: , , , ,

Karen Klarbæk – Økologisk bomuldsgarn – 8/4 – Dark Lilac

Økologisk 8/4 bomuldsgarn fra Karen Klarbæk i en trendy Dark Lilac farve. Karen Klarbæk garnet er spundet fast, og er derfor perfekt til fine og smarte hækle- eller strikkeprojekter. Garnet er med en blød og lækker overflade.

Garnet fra Karen Klarbæk er produceret 100% økologisk og favner en stor farvepalette af tidens modefarver, som denne mørke lilla Dark Lilac farve. Garnet er lavet i klare friske farvenuancer, så du finder helt sikkert også farverne der passer til dit hjem.

Hæklenål eller strikkepinde nr. 2,5-3 anbefales.

Karen Klarbæk garn:
Vægt: 50 gram
Løbelængde ca. 170 m.

20,00 kr.

3 på lager

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Garnet fra Karen Klarbæk er spundet fast, og er derfor perfekt til fine og smarte hækle- eller strikkeprojekter. Garnet er med en blød og lækker overflade, hvilket gør det utrolig behagelig at arbejde med. Garnnøglerne er med easy pull udtræk, fantastisk at man så nemt som ingenting kan trække garnet uproblematisk ud fra midten, så du ikke får en hel klump med ud, når du trækker i tråden, som ligger klar. Dette giver mindre fejl i projektet og ingen garnfilter, som kan være svær at overskue.

Karen Klarbæk garnet er meget velegnet til både strik og hækling af økologisk baby- og børnetøj, grundet de flotte farver og den bløde kvalitet. Ligeledes er det meget velegnet til lækre økologiske babytæpper og legetøj til børn som legemad, dukker og bamser – lækkert home made legetøj uden kemikalier. Der kan også strikkes eller hækles de lækreste karklude, køkken håndklæder, viskestykker, grydelapper, vatrondeller, hårpynt – ja det er kun fantasien der sætter grænser.

Garnet fra Karen Klarbæk er produceret 100% økologisk og favner en stor farvepalette af tidens modefarver. Garnet er lavet i klare friske farvenuancer, så du finder helt sikkert også farverne der passer til dit hjem.

Yderligere information

Vægt 050 kg
Mærke

Farve