Varenummer: Rullepenalhus-Sort-Jumbo-116430

Rullepenalhus – Faber-Castell Jumbo farveblyanter og Grip blyanter 32 stk. – Sort

299,95 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Smart rullepenalhus fyldt med Faber-Castell farveblyanter og grip blyanter i høj kvalitet. Sort

 • Rullepenalhuset indeholder følgende:
 • 2 stk grå jumbo blyanter med grip zone fra Faber-Castell
 • 30 stk jumbo farveblyanter fra Faber-Castell
 • 1 stk sparkle viskelæder i assorteret farve fra Faber-Castell
 • 1 stk blyantspidser i assorteret farve fra Faber-Castell
 • 1 rullepenalhus med plads til 36 blyanter i sort

OBS: Billeder af lilla penalhus er kun for at vise navn..

Hvis det ønskes kan penalhuset bestilles med broderet navn, og blyanter, viskelæder og blyantspidser bestilles med graveret navn – en rigtig fin gave ide – Som helt sikkert vækker glæde hos modtageren.

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Rullepenalhus med Faber-Castell jumbo farveblyanter Sort – Blyanter og farveblyanterne er i den velkendte trekantede ergonomiske model, der sikrer et godt greb for barnet.

Faber-Castell jumbo farveblyanter er skabt til små kunstnere.

Det trekantede design og den ergonomiske grip zone sikrer komfortabelt greb, hvilket gør dem ideelle for børn. Med levende og bæredygtige farver inspirerer disse farveblyanter til kreativitet og leg. Lad dine børn udfolde deres kunstneriske talenter og skabe farverige mesterværker med Faber-Castell

Derfor skal barnet starte med Rullepenalhus med Faber-Castell Jumbo Farveblyanter Sort

At introducere børn til skrivning og tegning med jumbo blyanter, er en afgørende første skridt i deres kreative rejse. Disse farveblyanter tilbyder en række fordele, der ikke kun letter den tidlige skrive- og tegneoplevelse, men også bidrager til en sund udvikling af børnenes motoriske færdigheder.

Jumbo blyanter, med deres tykkere krop og trekantede form, giver et solidt greb, der er lettere for små hænder at håndtere. Dette fremmer en korrekt holdning på blyanten fra begyndelsen og reducerer risikoen for træthed. Det trekantede design hjælper også med at guide børnene til at holde blyanten korrekt, hvilket kan forbedre deres kontrol og nøjagtighed, mens de tegner eller skriver.

Ved at starte med jumbo blyanter med grip får børn en positiv introduktion til skrivning og tegning . Det fremmer deres færdigheder, men også deres selvtillid. Den behagelige oplevelse ved at bruge disse blyanter gør skrive- og tegneaktiviteter til en fornøjelig del af deres daglige rutine, hvilket lægge grundlaget for en lang kærlighed til kreativ udfoldelse. Så investeringen i jumbo blyanter med grip er en investering i dit barns fremtidige succes og trivsel.

Det trekantede design og den ergonomiske grip zone sikrer komfortabelt greb, hvilket gør dem ideelle for børn. Med levende og bæredygtige farver inspirerer disse farveblyanter til kreativitet og leg. Lad dine børn udfolde deres kunstneriske talenter og skabe farverige mesterværker med Faber-Castell

 • Jumbo farveblyanterne fra Faber-Castell er fremstillet i certificeret FSC træ med høj farvepigment
 • Jumbo farveblyanterne kommer i en praktisk canvas rullepenalhus
 • Jumbo farveblyanterne kan anvendes til farvelægning, tegning og grafisk dekoration
 • Jumbo farveblyanterne er 17 cm lange og CE godkendt
 • Jumbo farveblyanterne og blyanter kan bestilles med graveret navn (tilkøb)
 • Rullepenalhuset kan bestilles med broderet navn (tilkøb)
 • Anbefales fra 3+
 • Se hele udvalget fra Faber-Castell her

Faber-Castell er tysk virksomhed

Virksomheden har eksisteret i mere end 240 år, Faber-Castell har udviklet et kæmpe sortiment indenfor alt til både skole, skrive og tegneartikler, både til børn og den grafiske verden.
Se hele udvalget af farveblyanter her

Bestil dine fine blyanter med graveret navn, navnet graveres ned i blyanten og kan ikke slides væk. Der er plads til 10 tegn, Rullepenalhuset kan også bestilles med broderet navn.

OBS: billede af farveblyanter og rullepenalhus i lilla, er kun for at vise navn på penalhuset.