Varenummer (SKU): 3210 + 3287 + 3430

Plus-Plus – Big Begyndersæt 115 stk – Basic

Sjove og lærerigt Plus-Plus Big rejsesæt, hvor der kan bygges i 2D og 3D. Udforsk konstruktionens verden på en sjov og interaktiv måde med Plus-Plus – det perfekte sæt til at stimulere læring og leg på samme tid!

 • Pakken indeholder 1 taske med 15 store plus-plus brikker, 2 ekstra baseplader / byggeplader og 100 ekstra plus-plus brikker i basis farver
 • Sættet består af en gul taske, forskelligfarvede brikker og en grå, en grøn og en hvid byggeplade
 • Byggepladerne måler ca. 8 cm x 16 cm
 • Plus-Plus pladerne og brikkerne er fremstillet i hård plast og uden giftige kemikalier
 • Plus-Plus brikker og pladerne kan rengøres/vaskes i enten opvaskemaskinen eller vaskemaskinen, hvor de tåler op til 90 grader – efter vask kan brikkerne være bløde, men bliver hurtigt hårde igen, når de køler af
 • Plus-Plus brikker er dansk design og er produceret i Danmark
 • Anbefales fra 2+

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

399,95 kr. 359,96 kr.

På lager

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Plus Plus Big begyndersæt basic – Lad dit barn bruge fantasien og styrk finmotorikken når I er på farten. Sættet kommer i en smart og praktisk rejsetaske. Tasken er med lynlås i siden, så det er nemt at finde plus-plus’erne frem, pakke sammen og have med. Den har et håndtag i toppen, er lavet i smudsafvisende gult stof på ydersiden og så indeholder den sjove og lærerige Plus-Plus Big brikker og byggeplader. Den introducer dit barn til en verden af matematisk sjov og kreativ udfoldelse, hvor der kan udforskes i både 2D og 3D. – Det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne for, hvad der kan skabes i disse sjove brikker.

Ta’ altid dit Plus Plus Big begyndersæt basic med på tur

Rejsesættet er en god udvidelse af jeres Plus-Plus sæt, da det er nemt at have med på farten og sikre underholdning. Dyk ned i en verden af uendelige muligheder med Plus-Plus brikker og oplev dit barn fordybe sig i byggeprocessen.

 • Plus-Plus brikker udfordrer børn til at tænke ud over traditionelle byggematerialer. Den enkle form og det alsidige design inspirerer til kreativitet. Børnene kan skabe alt fra simple strukturer til komplekse kunstværker.
 • Ved at samle brikkerne, træner børn deres finmotorik og hånd-øje koordination. Dette er afgørende for deres generelle udvikling og forbereder dem til skolearbejde og andre daglige opgaver.
 • Byggeprocessen med Plus-Plus brikker involverer eksperimenterne og problemløsning. Børnene arbejder med at skabe stabile strukturer og finde løsninger på udfordringer undervejs, så de derved får styrket deres problemløsningsevner.
 • Dybt fordybet i deres byggeprojekter lærer børnene at fokusere og forblive engagerede i længere tid. Denne øgede koncentration har positive virkninger på deres evne til at lære og udføre opgaver og fremmer deres koncentrationsevne.
 • Plus-Plus brikker er ikke kun for enkeltpersoner, men kan også være grundlaget for fælles leg og samarbejde. Børn lærer at dele ideer, arbejde sammen og udvikle sociale færdigheder. Alt imens de skaber sammen, hvorved de udvikler sociale fællesskaber, lærer at samarbejde og udvikle sammenspilsregler.

Samlet set er Plus-Plus både et godt hjælpemiddel til skolestart og utrolig underholdende. De er nemme at sidde med og tage med på farten, og med Plus-Plus er der sikret fordybende og kreativ underholdning til børn og barnlige sjæle gennem lang tid. Se alle vores Plus-Plus sæt her

Slip kreativiteten løs og lad dine børn udforske en verden af leg med Plus-Plus

Børn i aldersgruppen 2-8 år elsker Plus-Plus brikker og kender dem helt sikkert fra børnehaven eller de små klasser hvor brikkerne er et stort hit.

Plus-Plus brikker er dansk design, og som navnet siger små plusser der kan sættes sammen på alverdens måder. Der kan bygges og skabes næsten alt, dyr, køretøjer, bygninger, mennesker i 2D og 3D og meget andet med Plus-Plus brikker. Samtidig er de med til at udvikle børns kreativitet og ikke mindst deres finmotorik på en sjov og lærerig måde.

Plus-Plus brikkerne er fremstillet i hård plast og uden giftige kemikalier, de er fleksible i facon, og kan sættes sammen på flere forskellige måder.

Plus-Plus brikkerne kan rengøres/vaskes i enten opvaskemaskinen eller vaskemaskinen, hvor de tåler op til 90 grader – efter vask kan brikkerne være bløde, men bliver hurtigt hårde igen, når de køler af.

Yderligere information

Mærke

Farve