Varenummer (SKU): 12502

Naturezoo – Nusseklud – Kanin lysgrå

Kaninen Hopsa er en lille fræk og undersøgende fyr, der elsker nærvær og som giver de bedste krammer. Hopsa’s har en bedste ven som hedder Hopsi og begge er at finde på shoppen. De fåes som to super lækre gavesæt, en bamse og en nusseklud, i en lækker luksus kvalitet fra Naturezoo.

199,95 kr.

På lager

Leveringstid 3-7 hverdage for personlige produkter.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Her har du mulighed for at bestille et super sødt gavesæt med en lysegrå kanin bamse og nusseklud. Du kan også vælge at bestille nussekluden for sig selv, eller bamsen for sig selv.

Kanin bamsen og nussekluden er lækker blød, og i en flot lysegrå farve, og fremstillet i en super lækker plys kvalitet.

Det er en rigtig god og praktisk ide, at få en sutteklud med navn, barnet ikke får forbyttet sin personlige sutteklud i daginstitutionen, en sutteklud der helt sikker bliver stor farvorit.

En rigtig dejlig, blød sutteklud der bliver krammet i det ene hjørne af den skønneste lille kanin. Kanin bamsen på nussekluden er ca. 18 cm høj og selve kluden måler 35 x 35 cm, og har små nuller knuder i hvert hjørne.

Kanin bamsen er ca. 20 cm høj i siddende stilling.

Bamsen og nussekluden er fremstillet er 100% polyester – Er CE-mærket, og er godkendt indenfor de Europæiske standarder til babyer fra 0 måneder (E 71-1, 71-2 & 71-3).

Bamsen og nussekluden tåler håndvask ved max. 30 °C. – Tåler ikke tørretumbler.

Nussekluden koster kr. 199,95 tilkøb af bamse kr. 339,95

OBS: Det er kun muligt at bestille nussekluden med navn.

Anbefales fra 0+