Varenummer: Wellnes / Hækle adventskalender

Mikklas Wellness / Hækle Adventskalender 2023 – Karen Klarbæk

799,95 kr.

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Glæd dig selv, konen, bedste veninden eller en helt anden med denne fine adventskalender. Vi ved det alle sammen, der er bare ikke så mange gaver til de voksne juleaften og rigtig meget julehygge handler om børnene, men denne her adventskalender er forkælelse til de voksne.

Hvis du elsker at hækle, så er den fine og populære adventskalender 2023 fra Mikkla lige det, du bør forkæle dig selv med i december.

Adventskalenderens værdi er 1130,- kr., så hver pakkes værdi er i gennemsnit 282,50 kr.

Sværhedsgrad:
Middel

Beskrivelse

Vi har brugt lang tid på at udvikle 4 rigtig fine hækle kits, som vi vil overraske med hver søndag i december – Det er nye specialdesignede opskrifter, designet af Hanne Buhl og Birgitte Dea Bøgelund Arnessen. Hver søndag er der også et luksus wellness produkt med til dig, og kun til dig, som enten er noget du kan nyde eller noget du kan forkæle kroppen med.

Bestil din wellness/hækle adventskalender nu, da den kun fås i begrænset antal, så du derved er sikker på ikke at gå glip af årets fineste hækle adventskalender.

Hækle adventskalenderen indeholder fire hæklekits der passer til wellness produkterne. Der arbejdes med kvalitetsgarn fra Karen Klarbæk.

Adventskalenderen indeholder 4 pakker, som kommer pakket ind og nummereret. Hver pakke indeholder et hyggeligt hækleprojekt til den kommende uge samt noget selvforkælelse. Adventskalenderen indeholder både opskrift og garn svarende til forbruget i opskriften.

Hækleprojekterne er naturligvis en overraskelse, som du skal have lov at glæde dig til, men vi vil gerne afsløre:
Projekterne er alle hæklet i bomuldsgarn fra Karen Klarbæk i nordiske farver så du rigtig kan komme i julestemning.

INDHOLD:
4 x hækleopskrifter med tilhørende garn (9 nøgler)
5 x wellness forkælelser til krop og hygge

Der er for over 1000,- kr. produkter i kalenderen.

DET SKAL DU BRUGE:
Hæklenål størrelse 3,0, en saks og nål uden spids til montering

BEMÆRK:
Dit køb af adventskalenderen er en forudbestilling. Adventskalenderen afsendes senest d. 27. november. Vi hæver først din betaling ved afsendelse.
Bestiller du andre varer sammen med adventskalenderen sender vi det hele samlet.

Yderligere information

Mærke