Varenummer: 14-2507-00

Maileg – Julepynt – Christmas ornaments i box – Winter Wonderland

229,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Mailegs jule ornamenter er ikke kun flotte stykker jule pynt men et stykke jule pynt som tilføjer julestemning og nostalgi da alle jule ornamenterne er håndmalet giver det et helt andet look til juletræet, vinduet eller bordet

  • Ornamentet måler ca. 9,5-5,5 x 5,5-5 cm (brede x højde) trommen måler
  • Boxen indeholder 4 ornamenter, to snemænd med forskellig udsmykning, og to skøjter i forskellige farver
  • Disse fine metal ornamenter vil pynte flot på juletræer, på en troldegrenen, eller i vinduet.
  • Mailegs juleornamenter er håndmalet, derfor kan der forekomme små fejl og mangler i overfladen, som bl.a. kan være bobler, hakker, ridser eller små pletter fra maling, alt dette er med til at skabe det nostalgiske udtryk Maileg er kendt for
  • Den fås i Dark green, dusty grape, light purple og guld

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Juleornament i box Winter Wonderland- Maileg. Juleornamenter er mere end blot dekorationer til træet; de er symboler på nostalgi, traditioner og varme minder. Maileg jul fremkalder en følelse af ren nostalgi og gamle juletraditioner. Hvert ornament og dekoration er omhyggeligt udformet til at vække glædelige minder og sprede magi i hjemmet. Fra nostalgiske julemandsfigurer til elegante snemænd og charmerende julehuse, Mailegs kollektion indfanger essensen af julens hygge og betydning. Disse ornamenters skønhed og historiefortælling skaber en atmosfære af festlighed og glæde, der bringer familier sammen og vækker minder om tidligere julefejringer.

Derfor skal der hænge et Juleornament i box Winter Wonderland i jeres hjem

  • Skøjteløb er en populær vintersport, og et Creme skøjte ornament er en hyldest til denne elskede aktivitet. For dem, der elsker at skøjte eller har gode minder om skøjteture, vil dette ornament have en særlig betydning.
  • Snemænd er klassiske symboler på vinter og jul. Ved at have en snemand ornament på juletræet føjer I en traditionel og elsket juledekoration til jeres hjem.
  • At hænge en Creme skøjte på juletræet er en fejring af vinterens glæder og aktiviteter. Det minder os om den sjove og magiske tid, vi tilbringer udendørs i sneen, hvilket bidrager til julens festlige og glædelige atmosfære.
  • Med en snemand ornament minder I hinanden om vintersæsonens glæder, herunder sne, vinteraktiviteter og hyggelige stunder ved pejsen. Det tilføjer en følelse af nostalgi og varme til jeres hjem.

Om Maileg Julepynt – Skab Magiske Julestunder

Maileg er kendt for deres unikke og charmerende julepynt. Julepynten bringer en ekstra gnist af hygge og magi til dit hjem i juletiden. Fra de ikoniske Maileg nisser til de søde julemus og dekorative julegrise, er hvert stykke pynt designet med stor kærlighed og omhu. Mailegs julepynt er perfekt til at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor hver detalje bidrager til den samlede juleglæde. Deres smukke juletræspynt og juleophæng kombinerer klassiske juleelementer med et moderne twist, hvilket gør det nemt at mixe og matche med din eksisterende juledekoration.
Se Mailegs julesortiment her

Om Brandet Maileg

Maileg er et dansk designbrand, grundlagt af Dorthe og Erik Mailil i 1999. Brandet er kendt for deres håndlavede legetøj og dekorationsartikler, der formår at balancere mellem tradition og modernitet. Maileg’s produkter udstråler en tidløs charme og eventyrlig magi, som appellerer til både børn og voksne. Hvert produkt er designet med stor opmærksomhed på detaljer og kvalitet, hvilket gør Maileg til et elsket mærke i mange hjem verden over. Fra små mus i tændstikæsker til større figurer som nisser og kaniner, bringer Maileg et strejf af skandinavisk hygge og kreativitet ind i hverdagen.

Yderligere information

Mærke

Farve

,