Varenummer: 17-3210-00

Maileg – Dukkehus tilbehør – Wellness mus – Storesøster

199,95 kr. 179,96 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Wellness musen er del af Maileg’s vidunderlige serie af mus, der fås i flere forskellige størrelser, hvortil du kan købe både dukkehus og masser af tilbehør.

Musen måler 13 cm i højden.

Musen tåler vask ved 30°C – fremstillet af Bomuld

Dorthe Mailil der er designeren bag musene fra Maileg, designer med både et tvist af nostalgi og humor. Musene er blevet verdenskendt og elsket blandt alle børn og barnlige sjæle, der elsker eventyr og nostalgi.

Anbefales fra 3+

Beskrivelse

Maileg’s charmerende storesøster mus går både til dans og har mange andre sppændende hobbyer. Men hun er også til wellness og luksus, så her tager hun en velfortjent pause, mens hun får sig et dejligt varmt bad og kobler af fra hverdagens gøremål. Hun bruger ikke badekaret på badeværelset, da hun ikke kan optage badeværelset med alle de søskende hun har. Hun har derfor fundet sig en super smuk guld kop, uden hank, som hun har fyldt med varmt vand og afslappende olier. Hun har sat koppen på sit værelse, så hun kan nyde stilheden og sætte lidt afslappende musik på. Da hun ved at hun kommer til at ligge der længe, har hun fundet sine fine badehætte og håndklæde frem. -så bliver det vist ikke mere perfekt.