Varenummer: LD7050

Little Dutch – Noah’s Ark

449,95 kr. 404,96 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Little Dutch Noahs Ark lærer barnet at matche par. Det kræver at barnet identificerer ensartede elementer og forbinder dem. Dette understøtter deres kognitive udvikling ved at styrke deres evne til at genkende mønstre og ligheder. Samtidig er den også bare super sjov at lege med.

 • Pakken indeholder 25 dele; 1 båd, et menneske par, 10 dyre par
 • Båden har åben lukke indgang
 • Båden måler ca. 14,6 x 29,7 x 24,7 cm.
 • Rengøres med en fugtig opvreden klud
 • CE godkendt
 • Anbefales fra 18+ måneder

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Little Dutch Noahs Ark er et play-to-learn legetøj, som lærer børn i en tidlig aldre om former, farver, antal, dyr, historien om Noah og hvad jeres leg ellers kunne lægge til. Der er i hvert fald lagt på til lærerig leg med dette legetøj.

Fordelene ved at få graveret navn på Little Dutch Noahs Ark

At give børn legetøj med deres eget navn på kan have flere fordele, udover at det er en personlig gave der er smukt dekoreret med barnets navn.

 • Navnet graveres ned i træet og kan ikke slides væk. Der er plads til 14 tegn.
 • At se og genkende sit navn, gør det nemmere for barnet at genkende bogstaverne og at lære at stave og skrive det.
 • Det kan styrke barnets følelse af identitet og tilhørsforhold til legetøjet og det, det repræsenterer.
 • Barnet kan udvikle en følelse af ejerskab over legetøjet og dermed lære at passe på deres ejendele.
 • At modtage en gave med ens eget navn kan fremkalde positive følelser som glæde, stolthed og anerkendelse.
 • Legetøjet bliver personligt for barnet, hvilket kan øge dets interesse og engagement i legen.
 • Forældre kan føle sig særligt værdsatte og stolte, når deres barn modtager en gave, der er personlig og unik.

Samlet set kan legetøj med barnets navn bidrage til at skabe en følelsesmæssig forbindelse mellem barnet, legetøjet og de personer, der giver det, hvilket kan fremme en positiv udvikling af barnets selvopfattelse og tilhørsforhold.

Derfor er det vigtigt for børn at lege

At lege er afgørende for små børns udvikling og læring af flere grunde…

Leg fremmer kognitiv udvikling ved at udfordre barnets tænkning, problemløsningsevner og kreativitet. Det lærer dem også at forstå årsag og virkning. Gennem leg lærer børn at håndtere og udtrykke deres følelser. De lærer at forstå at samarbejde med andre, hvilket styrker deres sociale færdigheder. Ligeledes giver leg børn mulighed for at eksperimentere med sprog, lyde og kommunikation. Det styrker deres ordforråd og evne til at udtrykke sig. – Også i en tidlig alder.

Leg hjælper med at udvikle børns motoriske færdigheder og koordination. De bliver beviste om hvordan de skal bruge deres krop og hvad den er i stand til. Leg er også en stor kilde til kreativitet, hvor børn kan udforske forskellige roller, situationer og løsninger. Dette fremmer deres kreative tænkning og fantasi. Gennem leg lærer børn at tage initiativ, tage ansvar og løse problemer på egen hånd. De udvikler også selvreguleringsfærdigheder som tålmodighed og frustrationstolerance.

Samlet set er leg en naturlig og sjov måde for børn at udforske verden omkring dem, lære nye færdigheder og udvikle sig både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Leg er det der gør barndommen helt speciel. Se vores udvalg af legetøj til tumlinger / toddlers her

Om brandet Little Dutch

Little Dutch er et hollandsk mærke, der stråler af charme og kvalitet. Med deres innovative design og fine detaljer tilbyder de et bredt udvalg af produkter til babyer og børn. Fra legetøj til interiør bringer Little Dutch en blanding af legesygt og tidløst design, der appellerer til både børn og forældre. Deres produkter er skabt med omhu og omtanke, hvilket gør dem til en favorit blandt dem, der søger stilfuldt og funktionelt tilbehør til de små. Se hele udvalget fra Little Dutch her

Yderligere information

Mærke

Farve

,