Varenummer: LAY3LN

Jellycat – Layla Mariehøne 7 cm

229,95 kr. 206,96 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Træd ind i en magisk verden med barnets nye bedste ven – den fortryllende lille Layla Mariehøne. Denne vidunderlige mariehøne er en sand charme med sin røde pels med sorte prikker.

  • Jellycat Layla mariehøne er rød og sort
  • Jellycat Layla mariehøne er 7 cm
  • Jellycat Layla mariehøne kan vaskes ved 30 grader
  • Jellycat Layla mariehøne er fremstillet af 100% polyester
  • Jellycat Layla mariehøne er CE godkendt
  • Anbefales fra 0+

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Jellycat Layla Mariehøne 7 cm. Mød Layla, den lille Jellycat mariehøne bamse! Hun elsker at flyve rundt i blomsterhaven, solbade på bladene og hygge mig med sine venner. Kram mig, og lad os drømme om magiske eventyr sammen!

Hvorfor en Jellycat Layla Mariehøne bamse vigtig for dit barn:

En bamsen skaber tryghed og trøst, den er  beroligende for børn. Bamsen kan hjælpe børnene med at lytte når de er frustreret over spændingen eller at der er lang tid til jul, give dem tryghed når de sover, da der er en bamse at holde om. Den bløde tekstur og kendte duft af en bamse eller nusseklud kan skabe en følelse af sikkerhed.  Bamser og nusseklude fungerer ofte som overgangsobjekter, der hjælper børn med at håndtere separation fra forældre eller vænne sig til nye situationer, som f.eks. at starte i børnehave eller skole.

Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle følelsesmæssig intelligens ved at fungere som værktøjer til at udtrykke og udforske følelser. Børn projicerer ofte deres følelser på deres bamser og interagerer med dem på måder, der afspejler deres egne følelser.

Bamser og nusseklude kan være afgørende for en god nattesøvn. De giver børnene et kendt element at holde om, hvilket kan hjælpe dem med at falde i søvn og få en rolig søvn. Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle en følelse af uafhængighed. Når de har deres elskede bamser med sig, er de bedre i stand til at udforske verden omkring dem.

Se Jellycat udvalget her

Yderligere information

Mærke

Farve

,

Alder

, , ,