Varenummer: HUD2B

Jellycat – Huddles – Kanin med baby kanin 24 cm

379,95 kr. 341,96 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Huddles kaninen er en dejlig baby-og-forældre-kombination i bedårende pjusket creme pels, i høj kvalitet. Baby kaninen er en rigtig lille frækkert, der prøver at komme væk fra mor, for lidt ekstra legetid inden sengetid.

  • Huddles kaninen har en smuk creme farve
  • Huddles mor kaninen måler ca. 24 cm i højden
  • Huddles baby kaninen måler ca. 9 cm i højden
  • Huddles kaninen kan vaskes i maskine ved 30 grader.
  • Huddles kaninen er fremstillet af 100% polyester
  • Anbefales fra 0+
  • Huddles kaninen er CE godkendt

Beskrivelse

Jellycat Huddles-kanin med babykanin er en perfekt gave, der bringer glæde til både børn og forældre. Den kærlige kaninmor viser kærlighed og omsorg over for sin lille unge, hvilket skaber et smukt bånd mellem dem og symboliserer den dybe kærlighed, der findes i en familie. Med deres søde udseende, store ører, broderede øjne og en kort hale udstråler denne kaninduo en følelse af hygge og varme, der fylder ethvert rum med kærlighed og glæde.

Se alle Jellycat bamser her

Jellycat Huddles bamser

  • En bamse er med til at skaber varige minder og en kærkommen følgesvend gennem barnets tidlige udvikling.
  • Nussekluden er testet i henhold til og opfylder den europæiske sikkerhedsstandard for legetøj: EN71 del 1, 2 og 3, til alle aldre – så derfor er den sikker at bruge til din nyfødte baby.

Hvorfor en bamse vigtig for dit barn:

En bamsen skaber tryghed og trøst, den er  beroligende for børn. Bamsen kan hjælpe børnene med at lytte når de er frustreret over spændingen. Eller at der er lang tid til jul. Give dem tryghed når de sover, da der er en bamse at holde om. Den bløde tekstur og kendte duft af en bamse eller nusseklud kan skabe en følelse af sikkerhed. Bamser og nusseklude fungerer ofte som overgangsobjekter, der hjælper børn med at håndtere separation fra forældre. Nogen gange også vænne sig til nye situationer, som f.eks. at starte i børnehave eller skole.

Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle følelsesmæssig intelligens ved at fungere som værktøjer til at udtrykke og udforske følelser. Børn projicerer ofte deres følelser på deres bamser og interagerer med dem på måder, der afspejler deres egne følelser.

Bamser og nusseklude kan være afgørende for en god nattesøvn. De giver børnene et kendt element at holde om, hvilket kan hjælpe dem med at falde i søvn og få en rolig søvn. Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle en følelse af uafhængighed. Når de har deres elskede bamser med sig, er de bedre i stand til at udforske verden omkring dem med tillid.

Se Jellycat udvalget her