Varenummer: HUD2D

Jellycat – Huddles – Andemor med ælling 24 cm

379,95 kr. 341,96 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

En rigtig dejlig, bedårende blød Huddles andemor og ælling bamse.

Huddles anden er en dejlig baby-og-forældre-kombination i bedårende pjusket creme pels, i høj kvalitet. Ællingen er en rigtig lille frækkert, der prøver at komme væk fra mor, for lidt ekstra legetid inden sengetid, men den er også en lille mester, der altid er klar til at give de blødeste kram, og vil altid være klar til leg og narrestreger, mens andemor holder et kærligt øje. Ved sengetid læser andemor godnat historie for ællingen, så den er klar til søde drømme og leg i andedammen.

  • Jellycat Huddels andemor og ælling er hvid med gule næb og fødder
  • Jellycat Huddels andemor med ælling måler 24 og 11,5 cm
  • Jellycat Huddels andemor med ælling kan vaskes ved 30 grader
  • Jellycat Huddels andemor med ælling er fremstillet af 100% polyester
  • Jellycat Huddels andemor med ælling er CE godkendt
  • Anbefales fra 0+

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Jellycat Huddels andemor med ælling. Ællingen er en charmerende lille ballademager. Den er altid på eventyr, ivrig efter at udforske verden og få lidt ekstra leg før sengetid. Men frygt ej, for under andemorens varme og kærlige øjne er der altid plads til sjov og narrestreger. Sammen udgør de et uadskilleligt team, klar til at skabe uforglemmelige minder og søde drømme.

Når natten falder på, hviler andemorens vinge kærligt over Ællingen, og sammen drømmer de søde drømme og glæder sig til morgendagens eventyr. Lad denne kærlige duo være en trofast ledsager i dit barns opvækst, fyldt med kram og leg, der varer livet igennem.

Hvorfor en bamse vigtig for dit barn:

En bamsen skaber tryghed og trøst, den er  beroligende for børn. Bamsen kan hjælpe børnene med at lytte når de er frustreret over spændingen. Eller at der er lang tid til jul. Give dem tryghed når de sover, da der er en bamse at holde om. Den bløde tekstur og kendte duft af en bamse eller nusseklud kan skabe en følelse af sikkerhed.  Bamser og nusseklude fungerer ofte som overgangsobjekter, der hjælper børn med at håndtere separation fra forældre eller vænne sig til nye situationer, som f.eks. at starte i børnehave eller skole.

Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle følelsesmæssig intelligens ved at fungere som værktøjer til at udtrykke og udforske følelser. Børn projicerer ofte deres følelser på deres bamser og interagerer med dem på måder, der afspejler deres egne følelser.

Bamser og nusseklude kan være afgørende for en god nattesøvn. De giver børnene et kendt element at holde om, hvilket kan hjælpe dem med at falde i søvn og få en rolig søvn. Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle en følelse af uafhængighed. Når de har deres elskede bamser med sig, er de bedre i stand til at udforske verden omkring dem med tillid.

Se Jellycat udvalget her

Yderligere information

Mærke

Farve