Varenummer: LOU4L

Jellycat – Bamse – Louie Løve 27 cm

279,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Her er barnets mellem store “nye bedste ven”. Mød løvernes konge Louie, den majestætiske løve, der elsker at dase i solen! Denne superbløde løve har et venligt ansigt med en hvid hage, stor brun næse og dybe øjne. Han har en smuk fluffy rødbrun manke med matchende fluffy hale.

Louie løve ligger altid klar til at springe med på de sjoveste eventyr! og ved sengetid er han perfekt at putte med, hans pels er superblød og glat, han hjælper med at berolige barnet til at sove.

  • Jellycat løven er rødbrun
  • Jellycat løven måler 27 cm
  • Jellycat løven kan vaskes i hånden ved 30 grader
  • Jellycat løven er fremstillet af 100% polyester
  • Jellycat løven er CE godkendt
  • Anbefales fra 0+

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Jellycat mellem løve bamse Louie 27 cm – Træd ind i en verden af eventyr med Louie, den uimodståelige konge af den bløde jungle! Med sit majestætiske udseende og venlige smil er Louie løven den ultimative følgesvend til dit barns leg og hvilestunder.

Med sin ultra-bløde pels og glatte tekstur bliver Louie løve hurtigt en uundværlig del af ethvert barns verden. Jellycats fortryllende design, håndværk og kvalitet gør Louie til en exceptionel bamse, der skaber uendelig glæde og tryghed

Hvorfor en bamse vigtig for dit barn:

  • En bamsen skaber tryghed og trøst, den er  beroligende for børn. Bamsen kan hjælpe børnene med at lytte når de er frustreret over spændingen. Eller at der er lang tid til jul. Give dem tryghed når de sover, da der er en bamse at holde om. Den bløde tekstur og kendte duft af en bamse eller nusseklud kan skabe en følelse af sikkerhed.  Bamser og nusseklude fungerer ofte som overgangsobjekter, der hjælper børn med at håndtere separation fra forældre eller vænne sig til nye situationer, som f.eks. at starte i børnehave eller skole.
  • Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle følelsesmæssig intelligens ved at fungere som værktøjer til at udtrykke og udforske følelser. Børn projicerer ofte deres følelser på deres bamser og interagerer med dem på måder, der afspejler deres egne følelser.
  • Bamser og nusseklude kan være afgørende for en god nattesøvn. De giver børnene et kendt element at holde om, hvilket kan hjælpe dem med at falde i søvn og få en rolig søvn. Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle en følelse af uafhængighed. Når de har deres elskede bamser med sig, er de bedre i stand til at udforske verden omkring dem med tillid.

Se Jellycat udvalget her