Varenummer: BASS6FXCNN

Jellycat – Bamse – Bashful – Ræv 18 cm

169,95 kr. 152,96 kr.

Ikke på lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Her er barnets “nye bedste ven”. Mød denne frække og listige Bashful ræveunge, Han har en lækker blød pels i brændt orange med opretstående ører, en sød lille sort næse, hvid snude og halespids på en busket ræveagtig børstet hale. – En perfekt følgesvend der er sjov, underholdende og vil elske at tage med dig på de vildeste rævestreger, om natten vil han passe på dig, da han høre alt med sine fine små øre, så du altid kan føle dig tryg.

 • Jellycat Bashful ræven er rødbrun med creme farvet snude og halespids
 • Jellycat Bashful ræven måler 18 cm
 • Jellycat Bashful ræven kan vaskes ved 30 grader
 • Jellycat Bashful ræven er fremstillet af 100% polyester
 • Jellycat Bashful ræven er CE godkendt
 • Anbefales fra 0+
 • Se også den macthene bashful ræv nusseklud her

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

De elskværdige Jellycatbamser, er designet i England, og er hurtigt blevet blandt de mest eftertragtede babybamser, grundet deres bløde plys og deres altid søde og blide ansigtsudtryk. -De er simpelthen ikke til at stå for!

Beskrivelse

Jellycat Bashful ræv 18 cm – Den bedste ræv bamse ven – Bamsen er den ideelle ven for små eventyrere, der elsker at drømme og skabe uforglemmelige minder. Bashful rævehvalpen er en legesyg lille fyr, der stadig øver sig på at lave rævespind! Denne supersøde, bløde ræv vil gerne være en rigtig eventyrdreng, når han engang bliver stor. Han elsker at drille mennesker og få venner, næsten lige så meget som han elsker at blive nusset bag de dejlige bløde ører! Denne Bashful rævehvalp med den bløde pels bliver hurtigt dit barns bedste ven.
Se alle Jellycat Bashful bamser her

Bashful ræven giver de bedste bamsekrammere og vil holde dit barn med selskab hele natten, for næste morgen at være klar på endnu en eventyrlig dag.

Derfor er en bamse god for dit barn

 • En bamse fungerer som en pålidelig følgesvend, der kan give dit barn følelsen af tryghed og trøst. Det bløde og krammelige legetøj kan være til stor støtte under nye eller udfordrende situationer.
 • Gennem leg med en bamse kan børn udtrykke og forstå følelser. Det hjælper dem med at udvikle deres emotionelle intelligens ved at give dem mulighed for at skabe et følelsesmæssigt bånd til deres bamse.
 • Bamser åbner op for en verden af fantasi og kreativ leg. Børn kan skabe deres egne eventyr og historier, hvilket stimulerer deres fantasi og udvikler deres narrative færdigheder.
 • Når børn leger med bamser, kan det fremme sociale færdigheder. De lærer at tage sig af noget udenfor sig selv, hvilket kan være en tidlig introduktion til ansvar og omsorg.
 • En bamse kan have en beroligende virkning på dit barn. At holde om eller kramme bamsen kan hjælpe med at reducere stressniveauet og skabe en følelse af ro, især under sengetid eller i nye miljøer.
 • Bamser er ikke kun legetøj; de er også vigtige ledsagere i børns udvikling og trivsel.
 • Bamser er ikke blot plyslegetøj, de er kilde til trøst, selvstændighed, fantasi og udvikling for børn.
 • Se alle Jellycat bamser her

Dit barns bedste bamse ven

Bamsen kan også hjælpe barnet i en overgangsperione, hvor den kan hjælpe børn med at håndtere separation fra forældre eller vænne sig til nye situationer, som eksempel at sove på eget værelse eller at starte i børnehave.

Bamser er en pålidelig ven i et barns liv, uanset hvor de er. Gennem leg med bamser udvikler børn vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder. De skaber også en verden af fantasifulde eventyr og fungerer som trofaste venner i gode og svære tider.

Med deres beroligende tilstedeværelse og magiske egenskaber er bamser en uundværlig del af ethvert barns opvækst og en gave af kærlighed, der varer livet igennem.

Hos Mikkla personliggøre vi et stort udvalg af vores bamser. Se hele udvalget af Jellycat bamser med navn her

Yderligere information

Mærke

Farve