Varenummer: BARRB1BR

Jellycat – Bamse – Bartholomew bjørn – Virkelig kæmpe stor 56 cm

1.129,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Blød og kælen Bartholomew bamse bjørn. Bartholomew er den perfekte sove kammerat, han giver nogle fantastisk bløde bamse krammere.

  • Jellycat Bartholomew er brun
  • Jellycat Bartholomew måler 56 cm
  • Jellycat Bartholomew kan vaskes i hånden ved 30 grader
  • Jellycat Bartholomew er fremstillet af 100% polyester
  • Jellycat Bartholomew er CE godkendt
  • Anbefales fra 0+
  • Bartholomew fåes også som en fin nusseklud, se ham her

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Mød jellycat Bartholomew bjørn 56 cm, den bløde og kælne bamsebjørn. Bartholomew er den ultimative sovekammerat, der omfavner dig med fantastiske, bløde bamsekrammere.

Bartholomew er ikke kun en bamse; han er en trofast følgesvend, klar til at lytte og give dig tryghed gennem hele dit barneliv. Med hans kærlige tilstedeværelse skaber han uforglemmelige øjeblikke fyldt med kærlighed og trøst.

Hvorfor en bamse vigtig for dit barn:

En bamsen skaber tryghed og trøst, den er  beroligende for børn. Bamsen kan hjælpe børnene med at lytte når de er frustreret over spændingen. Eller at der er lang tid til jul. Give dem tryghed når de sover, da der er en bamse at holde om. Den bløde tekstur og kendte duft af en bamse eller nusseklud kan skabe en følelse af sikkerhed.  Bamser og nusseklude fungerer ofte som overgangsobjekter, der hjælper børn med at håndtere separation fra forældre eller vænne sig til nye situationer, som f.eks. at starte i børnehave eller skole.

Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle følelsesmæssig intelligens ved at fungere som værktøjer til at udtrykke og udforske følelser. Børn projicerer ofte deres følelser på deres bamser og interagerer med dem på måder, der afspejler deres egne følelser.

Bamser og nusseklude kan være afgørende for en god nattesøvn. De giver børnene et kendt element at holde om, hvilket kan hjælpe dem med at falde i søvn og få en rolig søvn. Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle en følelse af uafhængighed. Når de har deres elskede bamser med sig, er de bedre i stand til at udforske verden omkring dem med tillid.

Se Jellycat udvalget her

Yderligere information

Mærke

Farve