Varenummer: BS3BS

Jellycat – Bailey – Dovendyr 41 cm

269,95 kr. 242,96 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

En skøn og bedårende blød dovendyr bamse.

Bailey Sloth er så afslappet, at han falder i søvn her, der og alle vegne! Denne afslappede fyr har en flot lysbrun pels med et sødt cremet ansigt og søde øjne. Bailey er boblende og tykpotet og giver super dovendyr-hygge til alle. Tag en lur med denne flotte hyggelige fyr!

  • Jellycat bailey er grå
  • Jellycat bailey måler 41 cm
  • Jellycat bailey kan vaskes i hånden ved 30 grader
  • Jellycat bailey er fremstillet af 100% polyester
  • Jellycat bailey er CE godkendt
  • Anbefales fra 0+

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Jellycat dovendyret bailey 41 cm. Træd ind i en magisk verden med den charmerende og bløde Bailey Sloth-bamsepige. Bailey er så afslappet, at hun falder i søvn overalt! Med hendes lysbrune pels, søde cremede ansigt og bedårende øjne udstråler hun hygge og charme. Bailey, den boblende og tykpotede veninde, bringer ren dovendyrs-hygge. Tag en lur med denne skønne og hyggelige pige!

Hvorfor en bamse vigtig for dit barn:

En bamsen skaber tryghed og trøst, den er  beroligende for børn. Bamsen kan hjælpe børnene med at lytte når de er frustreret over spændingen. Eller at der er lang tid til jul. Give dem tryghed når de sover, da der er en bamse at holde om. Den bløde tekstur og kendte duft af en bamse eller nusseklud kan skabe en følelse af sikkerhed.  Bamser og nusseklude fungerer ofte som overgangsobjekter, der hjælper børn med at håndtere separation fra forældre eller vænne sig til nye situationer, som f.eks. at starte i børnehave eller skole.

Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle følelsesmæssig intelligens ved at fungere som værktøjer til at udtrykke og udforske følelser. Børn projicerer ofte deres følelser på deres bamser og interagerer med dem på måder, der afspejler deres egne følelser.

Bamser og nusseklude kan være afgørende for en god nattesøvn. De giver børnene et kendt element at holde om, hvilket kan hjælpe dem med at falde i søvn og få en rolig søvn. Bamser og nusseklude kan hjælpe børn med at udvikle en følelse af uafhængighed. Når de har deres elskede bamser med sig, er de bedre i stand til at udforske verden omkring dem med tillid.

Se Jellycat udvalget her

Yderligere information

Mærke

Farve