• Faste lave priser
  • Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
  • e-mærket
  • 14 dages returret
  • (+45) 75 15 10 00
x LUK
Søg
Generic filters
Varenummer (SKU): 83701

Great Pretenders – Julekalender – Pakkekalender med 24 gaver

Great Pretenders flotte julekalender, med 24 super lækre overraskelser til små pynte glade piger – Det er ren børne luksus.

Med denne flotte Julekalender fra Snails bliver ventetiden til juleaften lidt nemmere. Julekalenderen med de 24 låger – så nedtællingen til juleaften bliver nemmere, og forventningen til j hvad mon der gemmer sig bag næste “låge” – er med til at give en magisk december.

309,95 kr. 263,46 kr.

3 på lager

Kun 25 kr. om måneden med

Beskrivelse

Årets sjoveste Great Pretenders julekalender indeholder 24 små gaver, en for hver dag i julemåneden frem til juleaften.

December kan være en lang og spændende måned, hvor børnene venter spændt på juleaften. Det går lidt lettere med en julekalender med en overraskelse hver dag –  børnene kan tælle ned til juleaften og det er altid spændende hvad det er der ligger gemt bag hver låge i kalenderen.

Børnesmykker til små eventyrere!

Julekalenderen fra Great Pretenders inspirerer børns fantasi og skaber sjove legemuligheder. De er magiske nøgler til barnets verden af leg og kreativitet. Fra farverige armbånd til sjove tatoveringer bliver disse smykker redskaber til at udforske, drømme og skabe minder. Lad børnene udfolde deres personlige stil med fine børnesmykker, der ikke kun pynter, men også beriger deres legende univers med glæde og ansvar.

Julekalenderen indeholder:

24 omhyggeligt designede og påtrykte træfigurer, inclusive fortryllende julehistorier til højtlæsning, hvor der er et kapitel til hver dag, og man så kan tælle ned til juleaften. 3D legekulisse med mange spændende detaljer at udforske.

Med denne fine julekalender får barnet først 24 dages forventningsglæde til jul, derefter 365 dages sjov leg.

Anbefales fra 3+

Yderligere information

Mærke

Farve

, , , , ,

Alder

, , , ,