Varenummer: SA-003

Cheval Roi – Kæphest tilbehør – Hæklet hut – Bordeaux

229,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Den fineste hæklede hut i en smuk Bordeaux farve, med gyldent kantbånd fra Cheval Roi. Hutten vil fuldende looket på kæphesten, mens der bliver ventet på at starte spring, dressur eller pony games på stævnepladsen. Den passer til det smukke skridttæppe fra Cheval Roi

  • Hutten er Bordeaux, med guldfarvet kantbånd
  • Hutten er produceret i 60 % Bomuld, 40 % Akryl og ørerne er er 100 % Polyester
  • Hutten er hæklet, med stof ører. På det ene øre er der skrevet Cheval Roi
  • Hutten må håndvaskes
  • Anbefales fra 3+
  • OBS: Vi kan ikke garanterer at hutten passer til andre kæphest end Cheval Roi
  • OBS: Kæphest medfølger ikke, men kan købes separat

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

Cheval Roi Bordeaux hut, en hæklet hut der fuldender looket. Forkæl din kæphest med stil ved at tilføje en lækker hæklet hut fra Cheval Roi. Et unikt design, der emmer af leg, fantasi og omsorg og som passer perfekt til kæphestene fra Cheval Roi.

At lege med kæpheste og udstyr dertil i et realistisk udtryk, er en kilde til stor glæde og fascination for børn i alle aldre. Disse fantasifulde legemuligheder giver børn mulighed for at træde ind i en verden, hvor de kan udleve deres drømme om at have en rigtig hest. Det realistiske tilbehør, såsom hutter, dækkener, strigler, trenser osv. tilføjer en ekstra dimension af autenticitet til legen, hvilket forstærker barnets fantasi og engagement.

Gennem legen med kæpheste og dens udstyr kan børn udvikle deres kreativitet og narrativ forståelse. De skaber og udforsker historier og karakterer i deres fantasiverden. Samtidig giver det dem mulighed for at styrke deres motoriske færdigheder. De træder ind i rollen som ryttere og udfører forskellige bevægelser og manøvrer med deres “hest”.

Hæklet Hut til Kæphesten – Leg Med Farver og Stil

  • Gør legen med kæphesten endnu mere spektakulær med vores hæklede hutter. Perfekt til stævnepladsen og med mulighed for at tilkøbe matchende dækken/skridttæppe for det ultimative look.
  • Giv legen et realistisk præg med en flot hæklet hut i stilfulde farver. Skab stævnepladsstemning og lad børnene opleve sjove konkurrencer.

Fuldend Looket med Et Matchende Skridttæppe

Cheval Roi Bordeaux hut passer til det smukke skridttæppe fra Cheval Roi. Fuldfør looket med et matchende skridttæppe og lad det være indgangen til en verden af leg, sammenhold, fysiske aktiviteter og eventyr. Vores bløde hæklede hut åbner døren til fantastiske verdener og stimulerer forestillingsevnen da den er lavet som en hut til en rigtig hest.

Leg med kæphesten og dens tæppe lærer børn vigtige værdier som empati og omsorg. Ansvar for legekammeraten skaber stærke personlige egenskaber.

Dækkenerne og hutterne er ikke blot et tilbehør; det er en skaber af minder og styrker båndet mellem barnet og kæphesten.

 

Yderligere information

Mærke

Farve

Alder

, ,