Varenummer: 9788711984307

Carlsen – En Bjørn Ved Navn Paddington

199,95 kr.

På lager

Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
Fri fragt - ved køb over kr. 599,-
e-mærket
e-mærket
14 dages returret
14 dages returret

Bjørnen Paddington havde rejst den lange vej fra det mørkeste Peru, da familien Brown første gang mødte ham på Paddington Station i London. Siden da har deres liv ikke været det samme. For almindelige ting bliver ret så ualmindelige, når Paddington er involveret. Paddington er en af børnelitteraturens mest elskede figurer, og i denne udgave er de første otte historier samlet.

 • Bogen har hardback
 • Bogen måler ca. 19,5 x 27
 • Bogen er på 138 sider
 • Bogen indeholder 8 kapitler
 • Bogen er skrevet af Michael Bond
 • Oversat af Lene Ewald Hesel
 • Illustrationer af Peggy Fortnum
 • FSC mærket og derfor et ansvarligt valg
 • Fra forlaget Carlsen

Du bør være opmærksom på, at der kan fremstå farveforskelle fra skærm til skærm. Derfor kan vi ikke garantere, at farven er identisk med det, som du ser på din skærm.

Beskrivelse

En Bjørn Ved Navn Paddington – Bjørnen Paddington havde rejst den lange vej fra det mørkeste Peru, da familien Brown første gang mødte ham på Paddington Station i London. Siden da har deres liv ikke været det samme. For almindelige ting bliver ret så ualmindelige, når Paddington er involveret. Paddington er en af børnelitteraturens mest elskede figurer, og i denne udgave er de første otte historier samlet.

Højtlæsning af bøger som En Bjørn Ved Navn Paddington gavner dit barn

 • Højtlæsning introducerer barnet til nye ord og udtryk, hvilket udvider deres ordforråd og forbedrer deres sprogfærdigheder. Det hjælper også med at udvikle forståelsen for grammatik og sætningsstruktur.
 • At læse højt er en intim og hyggelig aktivitet, der styrker båndet mellem forælder og barn. Det giver mulighed for kvalitetstid sammen, hvor man kan dele oplevelsen af historien og diskutere indholdet.
 • Gennem historier lærer børn at tænke abstrakt, løse problemer og forstå komplekse koncepter. Det stimulerer deres fantasi og kreativitet og hjælper med at udvikle deres koncentration og hukommelse.
 • Børnebøger indeholder ofte karakterer og situationer, som barnet kan relatere til eller lære af. Det hjælper dem med at udvikle empati og forståelse for andres følelser og oplevelser, hvilket er vigtigt for deres sociale udvikling.
 • At læse højt for børn kan vække en livslang kærlighed til bøger og læsning. Det skaber positive oplevelser omkring læsning og gør det til en sjov og engagerende aktivitet, som barnet vil fortsætte med at værdsætte.

Højtlæsning er en meget effektiv måde at støtte dit barns udvikling på mange forskellige områder. Se alle vores bøger her

Paddington Bjørn – En klassiker

Paddington Bjørn er en elsket figur, der siden 1958 har bragt glæde og værdifulde livslektioner til børn og voksne. Historierne om den lille bjørn fra Peru, der kommer til London med en kuffert fuld af marmelade, lærer børn om venlighed, tålmodighed og mod. Paddington møder udfordringer med optimisme, hvilket inspirerer børn til at håndtere livets op- og nedture positivt.

Paddingtons eventyr er fyldt med humor og spænding, hvilket gør dem underholdende og fremmer børns interesse for læsning. Hans klodsede natur fører ofte til komiske situationer, som både børn og voksne kan grine af. Fortællingerne fyldt med varme og familievenlige budskaber, der viser vigtigheden af familie, forståelse og ubetinget kærlighed.

Paddington Bjørn er mere end en karakter i børnebøger; han er en ven, der formidler tidløse værdier og skaber glæde. At kende Paddington skaber en følelse af fællesskab og forbinder generationer gennem delte barndomsminder.

Se udvalget af børneklassikere her

Fra Forlaget Carlsen

Yderligere information

Mærke