Du skal være velkommen til at ringe: 75 15 10 00  -   Prismatch - Vi matcher prisen  -   Fragt fra kr. 19,-  -   Gratis fragt fra kr. 199,-   -   365 dage returret 

Indkøbskurv:

0 kurv - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Mikkla.dk er en lille hyggelig gårdbutik/webshop

E-mærket Anmeldelser
 

PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK

1. GENERELT.

1.1 Sådan indsamler, opbevarer og behandler vi data hos Mikkla.dk, herunder beskriver vi vores politik om behandling af persondataoplysninger, hvorledes Mikkla.dk indsamler og behandler disse oplysninger som du har lånt os - uanset hvorfra de indsamles, videregives eller behandles.
1.2 Persondatapolitikken er gældende for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside www.mikkla.dk. Mikkla er dataansvarlig hos Mikkla.dk, og er ansvarlig for dine personoplysninger. Hvis du vil henvende dig til os vedrørende dine data, kan du gøre dette via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. HVILKE PERSONOPLYSNININGER INDSAMLER VI, HVILKET FORMÅL OG RETSGRUNDLAG ER DER FOR BEHANDLINGEN AF DISSE OPLYSNINGER.

2.1 Når du besøger vores hjemmeside www.Mikkla.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx hvilken browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på vores hjemmeside, din IP-adresse, herunder også informationer om din pc samt din netværkslokation.

2.1.1 Formålet for indsamlingen af disse informationer er at optimere din brugeroplevelse og www.mikkla.dk’s funktion. Derudover foretager vi målrettet markedsføring, herunder re-targeting via Google og Facebook. Behandlingen af disse oplysninger er nødvendigt for, at vi kan varetage vores egne interesser i at forbedre www.mikkla.dk og samtidig have mulighed for at sende dig mails med information om vores nyheder, gode tilbud og inspiration - helt målrettet til dig.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt på vores hjemmeside eller kommunikerer med os på sitet, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og evt. har returneret, reklamation på varer du har købt, leveringsønsker, hvem du har ønsket levering til, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra din bestilling er foretaget.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores juridiske aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og evt. foretage reklamationsbehandling, hvis et produkt er defekt, eller skal ombyttes. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved dit køb på hjemmesiden indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse, (Tilmelding til nyhedsbrev, kan ske ved købets afslutning, eller via vores hjemmeside)

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve med relevant indhold til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

3. MODTAGERNE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

3.1 Oplysninger om dit navn, eller anden modtagers navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, ordrenummer samt specifikke leveringsønsker, videregives til PostNord, GLS eller anden transportør (større fragtforsendelser), der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer (dropshipping) producenten/distributøren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen direkte til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten/leverandøren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen. Ved forsendelse fra vores lager i Danmark og til kunder i EU, transporteres din ordre med Postnord eller GLS, med mindre andet er aftalt. Ved reklamationsbehandling af en købt vare, udleverer vi i få tilfælde data til producenten/leverandøren. Dette med henblik på at få sendt en erstatningsvare direkte hjem til dig.

3.2 Oplysninger videregiver vi også til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til bl.a. udvikling, teknisk drift/support samt forbedringer af vores site, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder re-targeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Virksomheder der er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Dette er for at sikre, at dine personlige data er bedst muligt beskyttet hos os og vores samarbejdspartnere.

3.3 To af disse databehandler, Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

3.3.1 kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
3.3.2 kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

4. DINE RETTIGHEDER.

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder. Du er altid velkommen til at kontakte os, ved spørgsmål og tvivl.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at henvende dig til os og anmode om at få at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. (Om dine oplysninger er indhentet via vores hjemmeside, eller om du har givet dem ved bestilling mm.)

4.2.2 Du har til enhver tid ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til mikkla@mikkla.dk. Så vil vi hurtigst muligt kontakte dig, så du kan få at vide, hvilke oplysninger vi har. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du udgiver dig for at være.

4.3 Retten til berigtigelse.

4.3.1 Du har også ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, vil vi meget gerne kontaktes, vi vil så hurtigst muligt sørge for at dine oplysningerne bliver korrigeret.

4.4 Din ret til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har nogen grund eller andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. Vi er dog ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger, hvis de stadig er nødvendige, for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser over for dig. Fx at vi kan fremsende en ordre, foretage returnering af en vare, tilbagebetaling, eller reklamationsbehandling. Dine oplysninger gemmes kun så længe det er nødvendigt.

4.5 Din ret til at begrænse behandlingen til opbevaring.

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet (Udlevering & overførsel af data)

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, Dette er gældende for både vores direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring til dig.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til tilbagekaldelse af samtykke.

4.8.1 Du har ret til, til enhver tid at tilbagekalde dit samtykke, du har afgivet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os via e-mail på mikkla@mikkla.dk du vil herefter hurtigst muligt modtage en bekræftelse på, tilbagekaldelsen af dit samtykke.

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Hvis du finder grund til, at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen sendes på mail dt@datatilsynet.dk eller pr. telefon +45 33 19 32 00.

5. HVORNÅR SLETTES DINE PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af www.mikkla.dk jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af vores hjemmeside i 1 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for at gemme og behandle oplysningerne.

5.3 Oplysninger der er indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på www.mikkla.dk jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov hertil. Det kan fx være nødvendigt for at vi kan opfylde retskrav kan fastlægges, gøres gældende og forsvares, og dokumenteres. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

6. DIN SIKKERHED.

6.1 Vi følger gældende regler for sikkerhed, og har gennemført specifikke tekniske, systemmæssige sikkerhedsforanstaltninger og udarbejdet en intern procedure for at sikrer os imod at dine personoplysninger hændeligt eller ved ulovligt brud ikke mistes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere hos Mikkla, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

7. KONTAKTOPLYSNINGER:

7.1 Mikkla er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via www.mikkla.dk.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, er du velkommen til at kontakte os her:

Mikkla.dk
Roustvej 119
6818 Årre
Tlf. nr.: 75 15 1000
E-mail: mikkla@mikkla.dk

8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
8.1 Vi vil løbende opdatere vores persondatapolitik og du vil altid kunne finde den nyeste version på vores hjemmeside under ”Persondatapolitik”.

9. VERSIONER
9.1 Dette er version 1 af Mikkla’s persondatapolitik dateret den 25/5 2018.

Mange hilsner,

Anders Riis Petersen
Indehaver af Mikkla

bool(false)